Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 urok wieczoru wino w kolorze krwi i jeszcze tamta noc pamięć zna każdy szczegół dotyka milczeniem zimne dłonie szukają ciepła a wczorajsze powoli stygnie w ciszy dojrzewa plon
bestia be Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 ciekawa chwila zastanawia przesłanie szacuneczek bestia
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Be wiesz, że ja lubię ciekawe chwile... Serdecznie i wieczorowo - Jola
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Ciekawe wspomnienie randki, tylko czy uważałaś na plon.
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie ciekawy komentarz! Czy ONI uważali... Czy ja uważałam - no a jaki masz na myśli plon? Plony tu mogą być przeróżne... Serdecznie i bajecznie - Jola
Liryczny_Łobuz Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Och Jo - Plon zbierany co 9 miesięcy, oczywiście - i fajnie jak jest :)) M.
Magda_Tara Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 chyba już dojrzał po takim wieczorze :D teraz tylko...tomik! buziak :))
Jolanta_S. Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magduś ale sobie skojarzyłaś - fajnie, ja ten wiersz pisałam nie o "poema" :)) Jestem zaskoczona Twoim komentarzem! Miło mi, że tyle interpretacji :) Serdecznie i wiosennie - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakaś poślubna noc... Mareczku co 9 m-cy - też fajnie:))) tak w sekrecie Ruda ma jeszcze inny plon na myśli :))) Buziaki i bukiet wiosny dla Kudłatego - Jo.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Bukiet piękny i pachnący - Dziękuję ! M.
Rekomendowane odpowiedzi