f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. którą? sjp.pl słownik języka polskiego - ochłonąć :odzyskać równowagę psychiczną po silnym przeżyciu, wstrząsie; pozbyć się uczucia gorąca, zdenerwowania nie zaobserwowałam u siebie takich stanów, a u pana, panie Magister Rakoski, wręcz przeciwnie, filologia polska to jedynie wycinek wiedzy, a pan doznał od tego wycinka takiego szoku, jakby wpompowano mu wiedzę całego wszechświata woda sodowa czy cuś?
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. którą? sjp.pl słownik języka polskiego - ochłonąć :odzyskać równowagę psychiczną po silnym przeżyciu, wstrząsie; pozbyć się uczucia gorąca, zdenerwowania nie zaobserwowałam u siebie takich stanów, a u pana, panie Magister Rakoski, wręcz przeciwnie, filologia polska to jedynie wycinek wiedzy, a pan doznał od tego wycinka takiego szoku, jakby wpompowano mu wiedzę całego wszechświata woda sodowa czy cuś? No Comment :))) Pozdrawiam
Goliard Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się czyta dobrze, wtrącenie jakoś nie służy - przekonuje, że to tekst albumowy. a bez niego rzecz jasna czegoś brakuje... pozdrawiam
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Oj, nie lubi ktoś słów prawdy i usunął mój komentarz przed chwilą. Czy to Pani Pani Fisiu. zatem jeszcze raz napiszę: Panie H.LECTER - ja w tym miejscu komentowałam powyżej wiersz swojej rodaczki Pani FISI a nie samą autorkę mam do tego PRAWO!!! Odpisując złośliwie do mnie jako czytelnika, nie ma Pan Racji w komentarzu. Trzeba by aby Pan raczej skomentował swój wiersz, który spadł z Z opinią czytelników. Dlatego jeszcze raz APELUJĘ O ZACHOWANIE KULTURY OSOBISTEJ NA ORGU w stosunku do każdego użytkownika!!!!!
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się pod tym apelem... moderatorzy powinni przyjrzeć się temu, co tutaj się uprawia :))) Pozdrawiam trzeźwą czytelniczkę-użytkowniczkę :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może dlatego, że gdy spadną, to się potłuką? ;) dzięks za poświęconą chwilę
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę beznamiętnie, ale nieźle. właśnie zakładam ogródek, posieję trochę mięty ;) dzięks
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest wiersz akuratny na dzisiaj dla mnie. Pozdrawiam. nie wiem czy to dobrze, czy źle, że był "akuratny" ;) dzięks Basiu, :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nima letko ;) pozdrawiam, :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Tobie stałam się poczytna ;) hej HAYQu, :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to napisała f.isia ;) czuj duch, Krzywaku :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę mi nie bardzo "zniekształcone", w samym wypełzaniu twarzy jest już dosyć niechęci i bardziej działa, jak na mnie oczywiscie, tyle mam uwag, chciało mi sie do niego wejść, wiersz bardzo dobry, pozdrawiam może masz rację, tzn. na pewno masz rację czytelniczą, ;) ale natenczas w mojej głowie układa się taki deseń, jak napisałam dzięks za dobre słowo, :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się czyta dobrze, wtrącenie jakoś nie służy - przekonuje, że to tekst albumowy. a bez niego rzecz jasna czegoś brakuje... pozdrawiam całkiem możliwe, że za jakiś czas, z tekstu zostanie tyle... ;) dzięks, :)
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie pszepani, to nie ja gdybym miała moc usuwania cudzych wpisów, to zdeletowałabym wszystkie trolle
f.isia Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się pod tym apelem... moderatorzy powinni przyjrzeć się temu, co tutaj się uprawia :))) Pozdrawiam trzeźwą czytelniczkę-użytkowniczkę :) zażyj stoperan, albo idź się wypróżniać gdzie indziej Magister von Rakoski
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 nie pasują mi te spadające krajobrazy jak się chce coś uwiecznić, co przemija ( albo uchronić przed czymś), to chyba lepiej nie używać słowa, które źle się kojarzy: ze spadającymi gwiazdami, albo ble "spadaj" myślę, że Autorce zabrakło tu odpowiedniego słowa i wstawiła takie bez zastanowienia a to takie lekceważenie czytelnika pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Którego czytelnika ? Masz jakiegoś konkretnego na myśli ? ;) Jeżeli chodzi o mnie, nie czuję się zlekceważony...
f.isia Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi....spadłam z krzesła... Pikasiu, masz rację, to jest beee znaczy, te gwiazdy spadające ;)
HAYQ Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Tobie stałam się poczytna ;) hej HAYQu, :) no wiem, sorry :) - a kysz przyjmuję z pokorą ;)
f.isia Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Tobie stałam się poczytna ;) hej HAYQu, :) no wiem, sorry :) - a kysz przyjmuję z pokorą ;) Hajku Złoty, Tobie a kysz !? - nigdy w życiu !! wybacz gapie, co osieraca swoje te, no, płody :)
Rekomendowane odpowiedzi