emil_grabicz Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 No to się cieszę, F.isiu, bo "ciasto" się udało i wyszło nawet z foremki. U dobrej gospodyni, "ciasto" samo rośnie w dłoniach... hahaha Pozdrawiam i cieszę się, że jesteś. :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest wiersz akuratny na dzisiaj dla mnie. Pozdrawiam.
Leszek_Nord Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Dzisiaj dopiero do niego dorosłem, nie było łatwo;). Pozdrawiam. Leszek.
M._Krzywak Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Ogromna przestrzeń dla odbiorcy - wreszcie nie nachalna i nie tępa liryka. Można, jak widać :) Pozdrawiam.
f.isia Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie.... odCyCaCowuję (odCyCaCowywuję? kurcze, jak to się odmienia?) Inka, :)
HAYQ Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 są rymy, jest ciekawie, jest wiersz, się czyta :) Pozdrawiam.
jacekdudek Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę mi nie bardzo "zniekształcone", w samym wypełzaniu twarzy jest już dosyć niechęci i bardziej działa, jak na mnie oczywiscie, tyle mam uwag, chciało mi sie do niego wejść, wiersz bardzo dobry, pozdrawiam
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. LUDZIE, trzymajta mnie, takich bzdetów od dawna nie słyszałam, toż to kompromitacja 'szczycić się' takim komentarzem, oświeć Panie duszę tego nieoświeconego :p Szanowna Pani, z przyjemnością zawiadamiam, że zgłosiłem naruszenie regulaminu Poezji.org. Mam dość wysłuchiwania i czytania takich pseudokomentarzy, ze słowami trzeba się liczyć, a przynajmniej zważać, co się pisze - to nazywamy odpowiedzialnością, dlatego wypadałoby brać pod uwagę konsekwencję. Ale może mój wniosek zostanie rozpatrzony negatywnie, także nie ma czego się obawiać. Pozdrawiam Mariusz :)
HAYQ Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. LUDZIE, trzymajta mnie, takich bzdetów od dawna nie słyszałam, toż to kompromitacja 'szczycić się' takim komentarzem, oświeć Panie duszę tego nieoświeconego :p Szanowna Pani, z przyjemnością zawiadamiam, że zgłosiłem naruszenie regulaminu Poezji.org. Mam dość wysłuchiwania i czytania takich pseudokomentarzy, z słowami trzeba się liczyć, a przynajmniej zważać, co się pisze - to nazywamy odpowiedzialnością, dlatego wypadałoby brać pod uwagę konsekwencję. Ale może mój wniosek zostanie rozpatrzony negatywnie, także nie ma czego się obawiać. Pozdrawiam Mariusz :) "ze" słowami kolego :)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowna Pani, z przyjemnością zawiadamiam, że zgłosiłem naruszenie regulaminu Poezji.org. Mam dość wysłuchiwania i czytania takich pseudokomentarzy, ze słowami trzeba się liczyć, a przynajmniej zważać, co się pisze - to nazywamy odpowiedzialnością, dlatego wypadałoby brać pod uwagę konsekwencję. Ale może mój wniosek zostanie rozpatrzony negatywnie, także nie ma czego się obawiać. Pozdrawiam Mariusz :) "ze" słowami kolego :) Jasne, że tak :) O Bosze, to byłaby dopiero kompromitacja... pan magister filologii polskiej ustrzelił sobie samobója :D Pozdrawiam Mariusz
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 miernota poetycka- słabiutko, cieniutko spadające ....... pozdr.
H.Lecter Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż za samokrytyka, nie spodziewałem się... ;)
H.Lecter Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ze" słowami kolego :) Jasne, że tak :) O Bosze, to byłaby dopiero kompromitacja... pan magister filologii polskiej ustrzelił sobie samobója :D Pozdrawiam Mariusz Panie magistrze : " tak, że... " ;)
HAYQ Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 ;))) no to jeszcze "konsekwencje", bez ę
f.isia Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 ale impreza.... ino gospodyni nima ;) na początek powiem tak: Magister Rakoski: spomiędzy drzew wyleciał cietrzew szukał bałwana, siadł na waćpana :) bestia be: na waćpana też siadł :) andrejch: też mam łaskotki :) Jadwiga Graczyk: zemsta jest słodka, ale od słodyczy się tyje, poza tym może zemglić, a to grozi puszeniem pawia w towarzystwie :) edit: 'puszczeniem' miało być ;) cd nastąpi :))
f.isia Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wierszyk dziękuje Kasi za obronę, a autorka za przeczytanie onego, :)
f.isia Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super, świetnie mi się komponuje z moim wierchołkiem. Łapię dobrze takie klimaty, spadające krajobrazy. Odkładam farby i patrzę ;)) na klimaty poradzić może ino klimatyzacja ;) dzięks Agato, że coś dojrzałaś w tekście :)
f.isia Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. F.isiu, pięknie... skąd nagle tyle liryki w tej ukrytej duszy? Naprawdę, dawno nie czytałem... Ktoś czeka? Czy się doczeka? dla ciebie trzymam te słowa skrzętnie ukryte w listach wyblakła wstążka wrzyna się w papier pomarszczone myśli pulsują jak krew wśród kropek i przecinków spadają krajobrazy za zamkniętymi oknami twarz ukryta w firankach tylko listonosza ani śladu F,isiu, jestem z Ciebie dumny. Kto dotrze do duszy kobiety, ten posiądzie królestwo jej ciała. Napisałaś piękny wiersz. Przeszedł mnie taki dziwnie znajomy dreszcz, jakby duch przemknął po pokoju. Więcej Ci nie powiem. Pozdrawiam serdecznie. Jak chcesz, to potrafisz być bardzo sympatyczną Pchełką, ale wtedy, kiedy nie szachrujesz, nicponiu w spódnicy... hahaha ale, dlaczego? www.youtube.com/watch?v=ZjUk2YV0t4I sobie myślę Emilu, że rozwijanie kwestii zawartych w Twoim komencie byłoby dość ryzykowne ;) dzięks za obecność :)
bestia be Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 waćpanna poezją kokietuje lecz bzdura mnie nie rajcuje cd nastąpi:):):):)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, że tak :) O Bosze, to byłaby dopiero kompromitacja... pan magister filologii polskiej ustrzelił sobie samobója :D Pozdrawiam Mariusz Panie magistrze : " tak, że... " ;) I owszem Panie Lecter, ale nie w znaczeniu "również", nie miałem na myśli "więc"... Pani f.isia pisze co chce i jak chce, więc (tak, że) nie ma powodów do zmartwień. Mimo to - dziękować za dogłębną analizę znaczeniowo-składniową moich wypowiedzi. Pozdrawiam szczerze Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi