Tango171 Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Miłości owoc - wstydliwe słowa. Żądza wygrywa z Poezją w walce tak jak przegrywa, gdy Jesteś - mowa a usta milczą, a szepczą palce. Czy podejrzewałbym siebie o to, że będę zdolny Poezję zdradzić - myśli kaleczą o błahe Słowo, tym bardziej Miłość swoją wyrazić? Oddałem honor Poety innym, miłości owoc zaś piszę - Tobie, bo miłość za nic miewa zasady. Wiem:w oczach krytyków jestem winny czy w Twoich? - nie wiem. Pochlebiam sobie, że spojrzą w moje, wyzbyte granice.
Tango171 Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 M. Krzywak: - [I Komesa rata dar, a pałac honor. Ela ba! Gniot, to Inga baleron oh! Cała parada tarasem. oki.]
anton Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Żeby przynajmniej przelać z pustego do próżni... a tu NIC (żnaczy się jest NIC, to też znaczy :D) Nie, no... straszne, straszne (innych słów nie znajduję). Pozdrawiam
stokrotki w rosole Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 bardzo słabe. Pozdrawiam serdecznie, łucja.
mały_dzielny_toster Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o Jezusie Słodki. To mi sprawia fizyczny ból.
Rekomendowane odpowiedzi