Koval_ZNowin Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 lubiłem się z nim dbaliśmy o siebie nawzajem a teraz przynosimy kwiaty już niejednocześnie oddychamy by przetrwać rozstaliśmy się nie doceniłem nie jednokrotnie myślałem że nie wie z kim zdradzam teraz zanikam i już nie myślę straciłem cię życie na zawsze
Magda_Tara Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 bo o zdrowie(życie) trza dbać :)) palisz? Kovalu? nie pal! serdeczności
krzysztof marek Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 smutne to:na zawsze peel pewnie wiedział co pisze ale mimo to nadziei życzę! pozdrawiam!
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy pale? NIGDY!!!!!!!!!!! pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje w jego imieniu pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "niejednokrotnie"! osobiście nie przepadam za "się", ale to Twój wiersz, jest tu tęsknota za kimś b.ważnym, kto odszedł...na zawsze? serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi