Sebastian_Pietrzak Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 tak jakby ktoś zapukał do głowy Elizo Kaminsky walczyłaś twardo i mężnie ale możesz już spokojnie rozłożyć nogi targowałaś i byłaś obiektem przetargu lecz nie daj się zwieść szeptom spod stołu bo tak naprawdę ty tu rządzisz późnym wieczorem wygnasz się do chaty wcale nie złapałaś gumy siostro
kasiaballou Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Hilary może i by podszedł ten wierszołek - tani sykochichot spod znaku leppera. - czekaj wprawniejszych ;) nie kupię pozdrawiam :) kasia
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Bez umiejętności zachowania ugrzecznionych pozorów - pierdolet. Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam środek jak dla mnie. Końcówka mnie zawiodła. Pozdrawiam.
JacekSojan Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 NO WŁAŚNIE - bez pukania do głowy można sobie niby-błyskotliwie pogawędzić w pubie, ale sztuka poetycka ma swoje wymogi o których autor tego tekstu wie bardzo mało - efekciarstwo nie rodzi poezji, niestety... J.S
H.Lecter Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 tak jakby ktoś zapukał do głowy Bez odpowiedzi... ; )
Bernadetta1 Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 ekg...a jakos serce milczy;)pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Czytałem, niestety. Pozdtrawiam. Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 byłem, wziąłem na talerzyk, bo wyglądało jak każde inne ciasto. głupio w towarzystwie wypluć kawałek sztucznego, ale trzymać w ustach też nie jest dobrze. zdrówko
Rekomendowane odpowiedzi