Biała Dama Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Gwiazdy zgasły na niebie , Zniknęły w otchłani . Ja spadam wraz z nimi , Czarne ściany przed nami . A przedemną mrok , pustka , Dna przepaści nie widać , Choć to świt . Daleko to jeszcze , By zalśniło słońce na niebie.
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 gwiazdy znikają w otchłani ja z nimi odchodzę z mroku budzi się świt daleko jeszcze by na niebie wysoko zalśniło słońce tak sobie pomyślałam... chyba nie uraziłam? serdecznie pozdrawiam - Jola p.s. przedemną - przede mną ;))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Jola ma rację, moim skromnym zdaniem. A może jeszcze dalej... gwiazdy znikają ja z nimi w mroku świt daleko jeszcze by zalśniło słońce Proszę się nie denerwować moimi sugestami. Wiem z autopsji że to nie jest miłe. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
teresa943 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gwiazdy zgasły na niebie, Zniknęły w otchłani. Spadam. Przede mną mrok, Dna przepaści nie widać, Pustka, choć to świt. Daleko jeszcze, By zalśniło słońce. Odcedziłam dla siebie esencję. Jeśli zechcesz, przemyśl. I jeszcze "przede mną" pisze się rozdzielnie a spacje przed przecinkiem są blędem. Próbujesz uzewnętrzniać uczucia, bardzo dobrze...pisz, czytaj i pisz uważnie wsłuchując się w sugestie, będzie coraz lepiej. Życzę powodzenia :)))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi