andrius Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 zaawansowani vivere est militare, in aque scribis... Młodzi jęczą, kwiczą. Wierszokleci bez krzty stylu. Szablonowe słowa i równo ścięte zdania układają się w drogę. Pełen dla was mój podziw, patrząc ze zdziwieniem uznaję za idoli. Ta droga waszym dziełem. Obym nigdy nie był jak wy! Psy ogrodnika, konserwy. Dokąd! Bez marzeń? Wypowiedzcie mi swoją krytykę w mą otwartą dłoń . Byście potem mogli dostać tym prosto w swoją pomidorową twarz. Młoda ręka wychowana przez noc zapisuje nowy czas. W ciemności można było tylko śnić. Stawiając kleksy kwiatów, błędy zdań Zamazane paradaise. Uważajcie wy tam w chmurach bo uderzycie w końcu dumą, ignorancją o gwiazdy.
andrius Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 no i zmarnowałem jeszcze na was limit :) nie obawiam sie krytyki tylko czekam na wymianę zdań... nie możecie mi nic zrobić bo to prawda...
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 www.youtube.com/watch?v=-GAiJPp2epo
andrius Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 słucham dance i trance czasem pop i nie jestem pokoleniem ani JP ani TECHNO :) www.youtube.com/watch?v=jCSe66pWNmc a to lubie najbardziej. Nie zrobiłes na mnie wrażenia ta piosenka to był twoj poziom... załosne...
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musisz się mną podniecać, jak piszesz o mnie wierszyki. Błeeeeeeee...
andrius Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 tak samo jak ciebie podnieciło to na warsztacie tak i mnie to tutaj jara... boli główka? a minus to za co tres wiersz przyzwyczajenie czy zawisc ??
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E, ja tam nie cisnę po nazwiskach. Zresztą co z was za konkurencja? Coś od a do be, już mi się nawet mylicie... A minus za grafomanię, mam zwyczaj, że kupogniotom wklejam minusy. Proste?
H.Lecter Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 wierszobicie panie z tym tekstem pan pomylił porty pustosłów od początku straszy nudą to chyba jakieś głodne koty nabazgrały nie wiedząc czy komedia to czy dramat depresje kwiczą niczym didaskalia dezynwoltury żałość manieryczna poszukaj pan pod kioskiem z piwem frazy a rytmów gdzieś na wiejskim wysypisku w encyklopedii szukaj pan przenośni powinna być gdzieś w okolicy em ogólnie jest w całości przejechany słowa nie radzą z myślą myśli zaś tu nie ma może na deski kabaretu w gminie albo na końcu powiatowej prasy jak pan napisze wiersz a sporo czasu minie niech pan to schowa dobrze gdzieś w szufladzie Pozdrawiam.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Ah! Och hit me beby one more time Nie ma czego komentować... Zostawianie tutaj komentarzy funkcjonuje na zasadzie: Języczka Britney Spears z Madonną. Zostawicie w spokoju tego młodego ducha, niech leci, byle jak najdalej stąd :) Jakby powiedziała Doda (znasz, prawda?) - Żal. A. A tak na serio: pan potrzebuje psychologicznego wsparcia.
Bernadetta1 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
JacekSojan Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 HURRRA! - tu piszą o Krzywaku Wiersze, jak o Timurze i Jego Drużynie....no - kamień na kamieniu! no i powołują się w argumencie na autorytet Dody - zaiste - to przekonuje i robi wrażenie... Rakoski na Premiera! andrius na Prezydenta! :) J.S PS. JA STAWIAM PLUS - za inspirację i temat - współczesnym swoim oddać cześć to jakby cześć boskiej prawicy pisał Norwid -
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko o tej "druzynie" (nie "drużynie") nie ma ani słowa! Ja bym chciał wiedzieć, z kim mam zaszczyt tak denerwować tych młodych, wrażliwych, miłych poetów, którzy muszą walczyć z tak demonicznymi gangami jak ów "druzyna" :)))
Magda_Tara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 ty się nie liczysz. Dnia: Wczoraj 21:42:24, napisał(a): M. Krzywak Komentarzy: 13569 www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor& ... p;strona=0 ---------------------------- gdybym dostała taką odpowiedź i gdybym umiała napisać taki wiersz, bez wątpienia uczyniłabym to bardzo dobry wiersz :)) ściskam Cię, andrius nie wszyscy dorośli boją się młodych :D :*
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To daj jeszcze źródło do tej odpowiedzi, jak już coś cytujesz, to z głową.
Magda_Tara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=107405#dol
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 choćbym nie wiem jak pisał wiersze nigdy bym nie napisał czegos takiego ! dla mnie nie istniejesz... zal mi tylko że nikt z wierszokletów nie reaguje tylko kilku podniosło głos reszta czyta z wywalonym ozorem... pogarda.... i dowód na ignorancje... poprzednik sie rozpisał ale popieram całym sercem. jestem tu nie dawno i juz mi sie nie podoba... Dnia: Wczoraj 20:08:19, napisał(a): andrius Komentarzy: 102 z ciebie płynie strumień piękności ale ty... O, proszę: "dla mnie nie istniejesz..." No toś wyskoczyła z poparciem :))) A wbijam to, bo zauważyłem, że już zaczynają wpisy z wątku znikać.
Magda_Tara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 wpisy z wątku zaczęły znikać wczoraj nie sądzisz, że jest to rodzaj manifestacji? pozdrawiam Cię, Michał i baw się dobrze, mam wrażenie, że kochasz tę zabawę. powodzenia. Magda Tara
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaraz zaraz - skoro kolega pisze, że ja "nie istnieję" jako pierwszy, to czemu tego nie zauważasz wpisując moją parafrazę jako powód twojego zdenerwowania? Właśnie z taką obłudą walczę i walczyć będę.
Magda_Tara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaraz zaraz - skoro kolega pisze, że ja "nie istnieję" jako pierwszy, to czemu tego nie zauważasz wpisując moją parafrazę jako powód twojego zdenerwowania? Właśnie z taką obłudą walczę i walczyć będę. Nie zrozumiemy się nigdy, Michał. skończyłam miłego dnia :))
Rekomendowane odpowiedzi