HAYQ Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i teraz mam dylemat, bo podwójnie prawisz. O którego proroka chodzi, tego, co się rodzi (ten lepszy), czy tego, co pieprzy?. ;)) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 He he he! Do Ciebie to warto zajrzeć, bo nieraz Twoje teksty są fajnym przerywnikiem w stresującej pracy. ;-)
HAYQ Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi to słyszeć Oxyvio, dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
de bosek Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i teraz mam dylemat, bo podwójnie prawisz. O którego proroka chodzi, tego, co się rodzi (ten lepszy), czy tego, co pieprzy?. ;)) Dzięki za wizytę, pozdrawiam. o tego co intencji nie pojął a pyszczy i dylemat ma, pozdrówka
HAYQ Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i teraz mam dylemat, bo podwójnie prawisz. O którego proroka chodzi, tego, co się rodzi (ten lepszy), czy tego, co pieprzy?. ;)) Dzięki za wizytę, pozdrawiam. o tego co intencji nie pojął a pyszczy i dylemat ma, pozdrówka kto nie pojął, to nie pojął, proroków ci u nas dostatek, więc nie ten, co się rodzi, tylko ten co głupoty pieprzy - szkodzi. Pozdrówkam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby JeZUS wiedział co się dzieje w ZUS-ie przyzywał by pomoc - przybywaj ZeUSie. W takim to duecie zjednoczone siły oszołomów z ZUS-u precz by pogoniły. pozdrawiam serdecznie HJ A ja myślę Heniu - dobrze zna tę sprawę jeno w oniemieniu szanse na naprawę marnie dość ocenia ciężko jest o pracę ludzi do niej nie ma za to są pałace to jak w tej reklamie ;)) www.youtube.com/watch?v=jQA_JR5fyqo Dzięki Henryku za stylowy komentarz. Pozdrawiam serdecznie. Za nasze pieniążki, za nasze składkowe powstają pałace, jakie? – kreZUSowe po to by prezesi wciąż przepychu głodni pławiąc się w luksusach mogli być pogodni. Zaś my emeryci biedni, starsi ludzie nie płacąc za najem lądujemy w budzie bo nam dają grosze z łaski jak ochłapy a i jeszcze po nie wyciągają łapy. Pozdrawiam serdecznie HJ
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Nie można Ci odmówić oryginalności i ciekawego spojrzenia na rzeczywistość. Do tego: ta - FORMA!! Zawsze coś zauważysz, zapiszesz, ożywisz, zachęcisz do myślenia! Brawo! Serdeczności - baba
HAYQ Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja myślę Heniu - dobrze zna tę sprawę jeno w oniemieniu szanse na naprawę marnie dość ocenia ciężko jest o pracę ludzi do niej nie ma za to są pałace to jak w tej reklamie ;)) www.youtube.com/watch?v=jQA_JR5fyqo Dzięki Henryku za stylowy komentarz. Pozdrawiam serdecznie. Za nasze pieniążki, za nasze składkowe powstają pałace, jakie? – kreZUSowe ;)))))))))))))))) po to by prezesi wciąż przepychu głodni pławiąc się w luksusach mogli być pogodni. Zaś my emeryci biedni, starsi ludzie nie płacąc za najem lądujemy w budzie bo nam dają grosze z łaski jak ochłapy a i jeszcze po nie wyciągają łapy. Pozdrawiam serdecznie HJ Trzeba więc na razie rozmnażać się, jak pchły. Z gumą, czy na "gazie" - zapomnij, trzeba by:kreZUSowe gmachy mogły lśnić wciąż "w dechę", bo nam żydź (pod piachem) sklepią już na krechę. Dzięki Henryku, zawsze miło Cie gościć :)
HAYQ Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci Babo Izo najserdeczniej i z ukłonami pozdrawiam. :)
Rosa Anna Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 to jest świetne :) minimum słów maksimum treści, nie tylko pobudza wyobraźnię, ale też budzi demony;) pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... a jakby go jeszcze Piotr Kaczkowski przeczytał i podegrał ;)) Dzięki RosAnno, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi