HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 jeden wieje zus a miliony zbłąkane w zatraceniu
6 kilo Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 miniatura zaangażowana społecznie? zus jako nasz grabieżca? nie wiem jak to rozgryź, ale nie mogę się uwolnić od umysłowych dociekań, cholernie, ale twórczo intrygujące, pozdrawiam, jacek
Magda_Tara Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 a co Ty je zusa mięszasz do yyee zusa! a co Go to obchodzi! :P fajnie, HAYQ, hajkowo
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, społecznie też. To prosty tekst, chociaż (podpowiem) tytuł też posiada awers i rewers :) Dzięki 6 kilo za zajrzenie, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też zaangażowany społecznie był, może dlatego ? :) Dzięki Magu Tararozgryzaczu. Pozdrowionka.
krzysztof marek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 hm. że zbłąkane to się zgodzę. ale miliony...? aż tak źle? ciekawie rozpisałeś HAYQ ;) pozdrawiam!
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miliony, tak tak, błądzić ludzka rzecz :) Dzięki Krzysztofie, pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 jak wieje ze wschodu to zimno a miliony poszły kominem nie mogłem się powstrzymać pozdrawiam r
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tym kominem, to mnie zaszokowałeś, ale też czasem nie mogę się powstrzymać :) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 nam - skomputeryzowany eden ;))))) Pozdrawiam :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby JeZUS wiedział co się dzieje w ZUS-ie przyzywał by pomoc - przybywaj ZeUSie. W takim to duecie zjednoczone siły oszołomów z ZUS-u precz by pogoniły. pozdrawiam serdecznie HJ
emil_grabicz Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ZU(lu)S Czaka. Znany, jako jeden z bardziej okrutnych wojowników i świetnie wyszkolonej armii. Niestety, 22.IX.1828 zamordowali go przyrodni bracia. Podobny scenariusz specjaliści przewidują dla naszego krajowego Zu(lu)S. hahaha.Wydłuża się średnia wieku a świadczenia niestety nie mają takiej tendencji, W kręgach ZUS coraz bardziej staje się popularne hasło, wzięte od amerykańskich kolonizatorów: "dobry emeryt, to martwy emeryt" a tutaj moja inspiracja, w nieco świńskiej formie... hahaha Pozdrawiam Cię HAYQ Wszystko zje. Bać trzeba się grubych skór. Wy, synów zmęczone odbicia. Konia z rzędem temu, który szczyty dzień po tygodniu, po przodkach swoich ojców zdobywał
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no... takie powiedzonko jest, grzeszne co prawda, ale używane, w celu podkreślenia, że nikt inny nie ma pojęcia, w domyśle sugerujące jednak, że coś tu, kurde blaszka, jednak nie gra. :) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, chyba też nielicznym, chociaż wiedzy pod dostatkiem ;)) Dziękuję Doroto, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby JeZUS wiedział co się dzieje w ZUS-ie przyzywał by pomoc - przybywaj ZeUSie. W takim to duecie zjednoczone siły oszołomów z ZUS-u precz by pogoniły. pozdrawiam serdecznie HJ A ja myślę Heniu - dobrze zna tę sprawę jeno w oniemieniu szanse na naprawę marnie dość ocenia ciężko jest o pracę ludzi do niej nie ma za to są pałace to jak w tej reklamie ;)) www.youtube.com/watch?v=jQA_JR5fyqo Dzięki Henryku za stylowy komentarz. Pozdrawiam serdecznie.
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ZU(lu)S Czaka. Znany, jako jeden z bardziej okrutnych wojowników i świetnie wyszkolonej armii. Niestety, 22.IX.1828 zamordowali go przyrodni bracia. Podobny scenariusz specjaliści przewidują dla naszego krajowego Zu(lu)S. hahaha.Wydłuża się średnia wieku a świadczenia niestety nie mają takiej tendencji, W kręgach ZUS coraz bardziej staje się popularne hasło, wzięte od amerykańskich kolonizatorów: "dobry emeryt, to martwy emeryt" a tutaj moja inspiracja, w nieco świńskiej formie... hahaha Pozdrawiam Cię HAYQ Wszystko zje. Bać trzeba się grubych skór. Wy, synów zmęczone odbicia. Konia z rzędem temu, który szczyty dzień po tygodniu, po przodkach swoich ojców zdobywał Popatrz, jakby Lechu jedzie. Rżą rządy. Zapraw dęby, leczym ten ZUS? ;) Świetnie Emilu, uśmiałem się. Dzięki serdeczne za komentarz i za wiersz. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 szata niech owa jak tyran nerek i nówka pita łuna kaukazu sługi i skarb owego dopiekła takie trochę ble ble wyszło, ale... ;) pozdrawiam
de bosek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 a zatracenie rośnie...w ostatnich sondażach, co rok to prorok, pozdrówka
HAYQ Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, rozczytałem, bez problemu, chociaż "Kapitał" jest mi obcy :) Dzięki Sylwestrze, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi