Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 cień uniform terror maszynanigdy cię nie pokocham warkot baczność rozkaz spocznijmożesz mnie związać ręce nogi zepsuty mózgjestem kaleką społeczeństwa mysz kot pies człowiekspróbuj mnie dotknąć a zabiję seks wódka papieros niczrobię to w wolnym czasie rano znów zadzwoni budzik umyję wczorajszą mordę założę świeżą bieliznę idę do swoich obowiązków
Magda_Tara Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 o rany...pan Majakowski...ale mi zadźwięczało ale się podoba i ten przeskok od maszyny, warkotu, zgrzytu, który słychać... jeeeeeeej świetny, może nie myj, zostań taki ??????? no, no :))
MaKrSk Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 jestem ciekaw co to to wyliczanka mnie się nie podoba! pozdrawiam.M.
teresa943 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 dla mnie super wierszo/kursywa :) całość też...oryginalna :) tylko czy nie powinno być "bieliznę"? chyba, że...chodzi o "założenie wczorajszej mordy" świeżą "bielizną"? jeśli tak, to wycofuję zastrzeżenie :) serdecznie i ceipło - Krysia
krzysztof marek Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 a mnie się też podoba. zresztą, adekwatny do rzeczywistości. no i tempo wiersza, również odpowiadające rytmowi codziennej codzienności. pozdrawiam Panie Biały!
Judyt Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 bieliznę, twarz- do poprawki chyba...poczytałam,\ przyprawione J. serdecznie
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znam tego pana i nie wiem czy powinienem;) dziękuję za wsłuchanie się w dźwięki fabryki:) i za dobre słowo i czytanie naturalnie też:)) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toto eto ni szto ta , czasem muszę se powyliczać nie podoba się i też dobrze - dziękuję pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu, bardzo:)) jasne że literówka, przepraszam, już poprawiłem pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli doczytałeś się emocji i do tego ostrych to jestem rad z takiego odbioru - dziękuję:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak dokładnie to jest moja codzienna codzienność, a tfu, taki los dziękuję za dobry odbiór:) pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tak już korekta poszła solą i pieprzem;)) dziękuję za słowa pozdrawiam r
Fly Elika Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 za korektą :))) bądźmy bardziej ludzcy nie w samej ramie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi