Pan_Biały Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 morze ślini się na widok plaży nieustannie porusza się otwieranie szampana bezgraniczna ekstaza ruchy jednostajnie spowolnione demoralizują pikujące mewy aż do wschodu słońca zawsze to robi o świcie i nigdy nie przestanie wtykać promieni w usta elektryczne ciało namagnesuje ciebie plus minus dla świata jesteśmy jednością
Judyt Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 nie lubie wierszy czy jakoś tak o świecie, ale ten znośny. J. serdecznie(:
Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Podoba mi się całość, ale pointa tworzy treść, jak lubię. Wyrazista, wyskakuje, jak Deus ex machina. Tęsknę za morzem przez Ciebie (ten wiersz, znaczy). Pozdrawiam, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 ładne wiersze piszesz, ten również nie jest wyjątkiem, jedynie: "zawsze to robi o świcie i nigdy nie przestanie wtykać promieni w usta" - to "wtykać", mi nie bardzo leży, choć znając Twoje wiersze, nie wykluczam, że jest to zadziornie celowe. Serdeczności - baba
Magda_Tara Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 bardzo lubię Twoje wiersze o miłości ten również, nawet bardziej od niektórych :)))) zabieram!
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie;) dziękuję za komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięx pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się że przypadł:) dziękuję za odwiedziny pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Babo za ładne, bardzo:) a wtykać to tak tak pod prąd;) - kabel+kontakt=gniazdko;) pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się że lubisz:) pozdrawiam i najlepszego r
Janusz_Ork Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Panie Biały, doprawdy rzadko komentuję Pana wiersze, bo szczerze mówiąc nie wszystkie "mówią" do mnie. Ten np. w odróżnieniu od FABRYKI, jest mi przyjazny i wymowny. Bardzo dobre metafory, ale Pan jesteś znany jako baczny obserwator. Pozdrowienia. Janusz
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie Januszu i komentarz jak trafił to się cieszę bardzo:) pozdrawiam i najlepszego r
Rekomendowane odpowiedzi