bestia be Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 wieczór korytarze ozdobił w lazurowej przestrzeni błyszczą gamy kolorów na ścianach wszechświata Waga w wiosennej sukience barwy lata ma zbroja Oriona Duży Wóz w ubiorze jesieni zimowy strój Drogi Smoka wszystko szybko się zmienia gwiezdna brama nie ma kresu wieszcz patrzy trzecim okiem pisarz szuka w cieniu drzewa
Agata_Lebek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Taka miniatura bardzo misie ;) wieczór ozdobia korytarze w lazurowe przestrzenie błyskają gamy zabarwień Waga w wiosennej sukience zbroja Oriona Duży Wóz w kreacji jesiennej ta brama nie ma kresu Można rozwinąć temat drugiej zwrotki, to nawet wskazane, wtedy pointa zabrzmi mocniej ;) Powodzenia.
Agata_Lebek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 P.S. Tytuł do wymiany koniecznie. Proponuję jakąś konkretną gwiazdę (nazwę) w tytule.
bestia be Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Agato no można bardzo wiele, szybko myślisz Dziekuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
bestia be Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OKI zmienię tytuł szacuneczek be
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 wieczór korytarze spowił tłem lazurowej przestrzeni lśni bogactwo kolorów we wszechświecie Waga w sukience lata zbroja Oriona i Duży Wóz przyozdobiony jesienią zimowy strój Drogi Smoka wszystko szybko się zmienia gwiezdna brama bez kresu wieszcz widzi trzecim okiem pisarz - w cieniu drzewa sorry, od rana "zagralam" swoją wariację... na Twoim :):) ale nie zwracaj na to uwagi :) wiersz i tak mi/sie :) serdeczności na niedzielę - Krysia
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu ciekawa zmiana , pomyślę jednak chodziło mi tak własciwie o cztery pory roku iż takowe istnieją również w przestworzach, jak uciekajacy czas, który jest cyklem przyrody. jednak i tak wszystko zmierza do ? To zostawię dla siebie dziekuję za odwiedziny i miłe zmiany szacuneczek be
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Patrzę trzecim okiem wiersz fajny cykle przyrody jedne następują po drugich. pozdr.
Jolanta_S. Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OKI zmienię tytuł szacuneczek be Be to ja "gwiazda" zmień na mnie ;))) bo wyblakłam :(((((((((((
Zbyszek_Dwa Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Agata fajnie, soczyście Bestio :) Twój wiersz i tak ciekawy o nie kończącym się przemijaniu Pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 dużo można w cieniu wypatrzeć:) pozdrawiam serdecznie:)
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jadwigo dziekuję za miłe słowa, jak komentarz i odwiedziny szacuneczek be
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OKI zmienię tytuł szacuneczek be Be to ja "gwiazda" zmień na mnie ;))) bo wyblakłam :((((((((((( Witaj Jolu miło Cię widzieć oki zmienię na ,, Szlak wiodący do Joli" dziękuję . ze zajrzałaś i odwiedziłaś marnego literata buźka szacuneczek be
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Zbyszek chyba tak jednak każdy ma inny pogląd, tak mi się wydaje na obraz poezji jednak zawsze rady uważam za komplement, gdyż można nad nimi pomyśleć i zmienić wiersz na lepszy. Za ciekawy dziękuję, jak również za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Kowalu dobrze mówisz Ceń- cień! dziekuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Be to ja "gwiazda" zmień na mnie ;))) bo wyblakłam :((((((((((( Witaj Jolu miło Cię widzieć oki zmienię na ,, Szlak wiodący do Joli" dziękuję . ze zajrzałaś i odwiedziłaś marnego literata buźka szacuneczek be no jaki skromny i kochany :)* Be ja z tą 'gwiazdą' tak przesadziłam... p.s. wczoraj mi się zawiesił komputer czułam się jak zegarek bez baterii! serdecznie i buziole - Jola
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu miło Cię widzieć oki zmienię na ,, Szlak wiodący do Joli" dziękuję . ze zajrzałaś i odwiedziłaś marnego literata buźka szacuneczek be no jaki skromny i kochany :)* Be ja z tą 'gwiazdą' tak przesadziłam... p.s. wczoraj mi się zawiesił komputer czułam się jak zegarek bez baterii! serdecznie i buziole - Jola Jolu dajesz mi wenę już pisałem o tym, a co mi tam Jolanta S fajna jest:):):):): sonet o niej napiszę tym dogonię ciszę nie będę gonił czasu baterie kupię zawczasu :):):):) buźka szacuneczek be
bestia be Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Spotless miło Cie gościć i miły komentarz dziękuję szacuneczek be
bazyl_prost Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 przestworza to niebo i chmury, a tutaj astro, brakuje słowa , może coś świetliście, czy chmury mają związek z gwiazdami? sam nie wiem, jak się ma światło do wody, ale wiersz ładny
Rekomendowane odpowiedzi