Pan_Biały Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 osiedla tną się przecznicami ze wschodu do śmierci od kolebki po główną aortę auta dryfują kierowcy klną na siebie na czerwone światło na głos z radioodbiornika milkną na zielonym prują czas wrzucając do świnki-skarbonki choć jedną sekundę oszczędzają na czarną godzinę w dobie kryzysu autorytetów nie warto szukać w kolorowym świecie nie ma studni by zanurzyć wiadro żyjemy na pustyni razem z wielbłądami
krzysztof marek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 tak właśnie. pustynia gdzie tylko okiem sięgnąć.ze wschodu do śmierci kojarzy mi się z cywilizacją z kierunku niewymienionego. ale nie zgodzę się że nie warto szukać myślę że choć kawałek studni jest... ciekawy choć smutny wiersz. taki "klasyk" Twój Panie Biały. super! pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 P&B bardzo ciekawie snujesz, bardzo :))
Magda_Tara Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podepnę się pod Ciebie, Krzysiek, coo? ;)) jasne, że warto :D szukać :)) każdy to wie: i Biały i jego peel i Krzysiek i wszyscy inni - ja też pozdrawiam obu Panów
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 : na siebie na czerwone światło na głos z radioodbiornika ... jakie wypunktowanie ! Kunsztowne ! ; - ))
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 P.S. A poza tym pustynia była moja - naprawdę :-)
Pan_Biały Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za odwiedziny Krzyśku i dobre słowo pozostanę przy swoim tj., że kolorowy świat nie produkuje autorytetów godnych uwagi, torpeduje nas głupotą, poszukiwanie wzorców jest o tyle trudne dla młodości, że ten ktoś godny uwagi nie afiszuje się w mediach podczas najlepszej oglądalności czy poczytalności pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Stasiu:) pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podepnę się pod Ciebie, Krzysiek, coo? ;)) jasne, że warto :D szukać :)) każdy to wie: i Biały i jego peel i Krzysiek i wszyscy inni - ja też pozdrawiam obu Panów warto szukać, owszem, ale nie tam gdzie jest kolorowo (w sensie sztucznego świata) dziękuję za zainteresowanie pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wyszło;)
Pan_Biały Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, rozumiem, naprawdę;) dzięki za zajrzenie na pustynię;) pozdrawiam r
kasiaballou Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Cześć, Biały :) nie mam czasu na czytanie komentów, więc nie wiem, czy Cię leją, czy Ci leją ;) wpadłam z ciekawości i powiem tak; pierwsza bardzo, reszta boleśnie odstaje; poleciałeś w historyjkę, projektujesz klatka po klatce, niestety - już kiedyś rozmawialiśmy o tzw. "szerszych formach" - czyli nadal czekam na lepsze, bo już bywały. i pozdrawiam :) kaśka.
Pan_Biały Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serwus. ballou ok, dzięki za koment piszą się tak jak się piszą, może kiedyś urodzi się coś i przypadnie do gustu;) pozdrawiam r
Eunicee Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Dobrze powiedziane,a właściwie napisane. Początek jest oszałamiający,reszta też się podoba. P. :)
Pan_Biały Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję E.:) pozdrawiam i najlepszego r
Rekomendowane odpowiedzi