Zbite_Jaja Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 hej maleńka to ja pokrywałem twoją szyję pocałunkami przez ostatnie dwie godziny odurzająco namiętnie za każdym razem gdy przytykałem do ciebie swe usta popadając w stan euforii chciałem tańczyć śpiewać malować pisać poezję lecz wszystko co piękne i wzniosłe... Ha! i ty teraz mi mówisz że wyssałem cię do ostatniej kropli że nie czujesz już nic tylko pustkę trudno tylko nie patrz z wyrzutem kiedy odkręcę następną.
Fly Elika Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Takie znane zagrywki, ale nawet ten żartobliwy może znienacka i chwilowo rozmieszyć :))
Zbite_Jaja Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zależy mi na pochwałach itd. ale jeśli już decycujesz się coś napisać to weź się dziewuszka wysil na więcej. Bo w innym przypadku twój komentarz to zwykły śmieć.
Fanaberka Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 To ja się zdecyduję tylko na minusa.
Zbite_Jaja Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j.w. ps. Chyba ci się coś pokićkało w ocenie, bo napisałeś co napisałeś ale dałeś plusa. Więc się zastanawiam czy to brak konsekwencji czy parę głębszych wychylonych duszkiem, przed zasiadnięciem do pc ? :)
Zbite_Jaja Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jednak nie tylko, boś jednak coś tam wystukała. A gdzieś mi kiedyś wbijali do łba, że dwa minusy to plus ;)
Bea.2u Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 właśnie, szanowny to czytał w ogóle to, co sam zapewne w chwili słabości napisał?? nie mam co się silić na komentarz, bo tekst jest potokiem nieuformowanym prowadzącym donikąd. więc powtórzę: nuda jeszcze jakieś pytania? /b
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j.w. ps. Chyba ci się coś pokićkało w ocenie, bo napisałeś co napisałeś ale dałeś plusa. Więc się zastanawiam czy to brak konsekwencji czy parę głębszych wychylonych duszkiem, przed zasiadnięciem do pc ? :) Cholera, ja nie piję. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j.w. ps. Chyba ci się coś pokićkało w ocenie, bo napisałeś co napisałeś ale dałeś plusa. Więc się zastanawiam czy to brak konsekwencji czy parę głębszych wychylonych duszkiem, przed zasiadnięciem do pc ? :) Cholera, ja nie piję. Ale pomyliłem plus z minusem. Sorry. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 no to ja sie nie pomyle i dam minusa;)ale pozdrawiam
Zbite_Jaja Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nazwał bym tego chwilą słabości, a raczej chwilą kompletntego relaksu... . Ale faktycznie. Lepiej będzie jeśli nie będziesz się wysilać. Następnym razem po prostu naciśnij czerwone kółko z paskiem w środku. Znałem kiedyś kobitkę, która pracowła w barze mlecznym w Nysie. Gadała tak, jak ty piszesz "szanowny je póki gorące a nie..." haha. Nie pracujesz w barze mlecznym przypadkiem ? Nie przypominam se żebym Ci zadawał jakieś pytania, więc nie wiem skąd to "jeszcze"
Zbite_Jaja Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cholera, ja nie piję. Ale pomyliłem plus z minusem. Sorry. Pozdrawiam. No to saper z Ciebie nie będzie. Może lepiej zacznij pić.
H.Lecter Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Przypominasz faceta, który śmieje się pierwszy z opowiadanych przez siebie kawałów... ; )
JacekSojan Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - dokładnie! ale coś tu dodam: można było taki temat podkręcić, walnąć jaka voltę, a wyszło tylko ledwo poprawnie, ot - odrobione zadanie na temat z zawaloną pointą; pomysł był dobry - stąd te pretensje czytelników - i rozczarowanie; bo poczucie humoru to jedno a budowanie na nim - to drugie; J.S - ale Zetka coraz bardziej wygląda na poziom tego tekstu, niestety... więc nie jest Pan odosobiony... J.S
Zbite_Jaja Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwól zapytać kolego, skąd wyciągnąłeś taki wniosek ?
Zbite_Jaja Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przynajmniej dodałeś sensowny i konstruktywny komentarz, w przeciwieństwie do większości tzw. wprawnych poetów. Za co dzięki.
Zbite_Jaja Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, ty kogel mogel... Dzięki marianna. Fajna dziewuszka jesteś, zawsze mnie bronisz. Ale zostwię tak jak jest, pereł się nie szlifuje ; ) ps. nic na "p" ? Ale sumie masz trochę racji też nie chcę być biernym pijakiem ; )
Rekomendowane odpowiedzi