bestia be Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 śniegiem zasypane pola lasy w ślubnej sukience kruk szuka przedwiośnia przy zamarzniętej rzece słońce opieszale wschodzi bezsilnie przebija obłoki zimowa ściana z marmuru zamknęła drzwi dla wiosny kalendarz równym krokiem wyznacza godziny szarugi człowiek skuty dreszczami myślami widzi pierwiosnki
krzysztof marek Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 podoba mi się. klimat oczekiwania, tuż, tuż nowe... pozdrawiam bestio!
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Wiosna ocekiwana z utęsknieniem to jest ten wiersz i nastrój - ładny wiersz . Serd.przedwiosennie pozdr.
teresa943 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 solidaryzuję się z tym oczekiwaniem...w klimacie rozmarzenia :):) serdecznie i ciepło - Krysia
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Krzysztofie , jak mówisz wiosna tuż, tuż dziękuję za wizyte i wpis szacuneczek be
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jadwigo miło Cie widzieć i podzięksy za ładny, jak odwiedziny i wpis szacuneczek be
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu myślałem, że mi ostatni wers zmienisz , gdyż jakiś nierówny rytm, ale cóż. Tak sobie pomyślałem i zmieniłem, gdyż tam było załamanie rytmu dziekuję za odwiedziny i wpis, tylko mi nie mów iz marudny jestem i nie znikaj , gdzie pieprz rośnie szacuneczek be
bazyl_prost Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 nie przezięb się, w tym śniegu...
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Bazylu z tym przeziębieniem to różnie bywa dzięki za komentarz i wpis szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Oj nie wiem gdzie rośnie pieprz, ale mam go w kuchni pod dostatkiem Be serwujesz pierwiosnki...no, no pachnie wiosną :))) czemu ja tak tej przyrody nie potrafię wsadzić w wiersz... serdecznie - Jola
Magda_Tara Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 już idzie! u nas już! mucha na suficie! wiosna! wiersz się podoba :))
andrejch Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 jaka szablonowość napracowałas sie widze ;]
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jolu nie bądz taka skromna, gdyż ja wiem ,ze Ty wszystko potrafisz:")"):) dziękuję za wizytę i komentarz szacuneczek be
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Magdaleno , miło że się podoba dziękuję za wpis i wizytę szacuneczek be
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrejch zauważyłeś wersy , a to cieszy, jednak kłopot miałem z ostatnim wersem, ale jest jaki jest dziękuję za wpis i odwiedziony oraz znajomość grafiki:):):) szacuneczek be
gabriel p. Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 żesz w mordę jeża, ja tu po szyję w śniegu, a Wy mi tu o wiośnie. dawać mi ją tu wreszcie, bo zacznę gryźć i kopać ;-)))) ehhh, zapachniało mi już tymi pierwszymi kwiatami... przyjdzie jednak poczekać :-( pozdrawiam :-)
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Witaj Gabrielu ciekawy komentarz i pierwszy tak napisany jaki dostałem jednak życzę bardzo szybkiej wiosny, ba niech już do Ciebie spada z obłoków dziekuję za miły komentarz i wizytę szacuneczek, tak na marginesie to rozbawił mnie Twój komentarz, gdyż oryginalny i przekonujący szacuneczek be
łysy taytanczyk Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Witaj bestio, podoba mi się Twój oryginalny nowy sposób komentowania, gdyż bardzo lubisz te słowa tak piękne, iż nie mogę sobie wprost zabronić ich cytować. Prawdziwy z Ciebie artysta. Plus te pierwiosnki. Bomba. Zdrówka!
bestia be Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Taytanczyku nie znam nowego sposobu ale? Artysta nie jestem nim, za pierwiosnki podziękowanie, zdrówka dzieki za wpis i koment szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jolu nie bądz taka skromna, gdyż ja wiem ,ze Ty wszystko potrafisz:")"):) dziękuję za wizytę i komentarz szacuneczek be przesadzasz, ale miło mi :)) serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi