Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 odsłonięte ramię przeciąga wzrok na krawędź przyzwoitości nie brakuje tam światła pod sukienki abażurem ześlizgują się dłonie jakby niechcący by szukać zaczepienia uczucia w podtekście nazw przemijających ulic nie zapamiętam
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ładnie ujęte delikatny flircik z pierwszym wiosennym wiaterkiem. pozdr.
bestia be Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 ciekawy wiersz i nie taki prosty to chyba w nim mi się podoba szacuneczek be
Pan_Biały Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 duży plus Krzysztofie bardzo wyrazista scena pozdrawiam r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda." Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przedwiosennie pozdrawiam. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję że jest dobrze wyważony, cieszę się. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Scena miała być prawie filmowa, więc chyba udało się. Pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Scena miała być prawie filmowa, więc chyba udało się. Pozdrawiam Krzysiek udało się, właśnie tak ją odebrałem:) najlepszego r
Magda_Tara Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 a tam filmowa, to mgnienie ledwie :)) ach! kierowca i nazw ulic nie pamięta - phi! buziak bardzo
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kierowca, ale wolny jeździec, co mu tam nazwy ulic, i tak wie jak wyglądają. ;) Pozdro Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi