Anna_Para Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 systematycznie i systemowo poprasowane doświadczenia dnia ułożone na stosiku gotowe na jutro jeszcze tylko pozamykać złe wpuścić dobre duchy i czytać pisać nasłuchiwać może tej nocy wejdzie przez błękitne okno nowe radosne głodne z uśmiechem odsłonię na wszelki wypadek firanki nadziejne wtulam w czekanie
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Ładny wiersz, Aniu! Niepotrzebnie "doładowanie" - kojarzy mi się z telefonem! "może tej nocy wejdzie przez błękitne okno nowe radosne głodne" - CO właściwie wejdzie? Serdecznie pozdrawiam - baba
Anna_Para Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Doświadczenie, Babo moja Kochana!!! Doświadczenie;) A "doładowanie" już zabrałam. Serdeczności, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 ładny wiersz. tęskniący... bardzo podoba mi się sposób oddania klimatu nocnego czekania. jest taki bardzo świadomy! pozdrawiam cieplutko :)))
Magda_Tara Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 oj, tak nachodzi i nachodzi biedną peelkę taki los...priaklataja żizń! buziak Para, piknie!
bestia be Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 podoba się przesłanie, zaciekawiło mnie szacuneczek be
wanesa_ciska Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Tęskni te peelka za tymi nadziejnymi firankami ,że aż się serce kraje ,,,,to takie kobiece uczucie ,,,,ciekawa jestem czy tylko??????
teresa943 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Byłaś! Podpatrzyłaś ...mnie! Ech, przed Tobą nic się nie ukryje ...nocna tęsknota i czekanie...ileż to trzeba cierpliwości! Aż mi lżej, że peelka też :). Ciepełka życzę i "doczekania". Krysia
Anna_Para Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Krzysiu: Bardzo mi miło, że przeczytałeś i skreśliłeś kilka słów. Równie cieplutko pozdrawiam Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 No coś Ty Tarko? To wiersz nadziejny, o treningu cierpliwości i stoickiej postawy peelki wobec życiowych doświadczeń! Czyli...nie wyszło mi!!!!! ;) Trudno, cieplutko i tak, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Besiu: Dobrze, że chociaż przesłanie! Dzięki cieplutkie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Wanesko: Dzięki serdeczne. Myślę, że niekoniecznie kobiece. To chyba dotyczy i mężczyzn. Cierpliwe oczekiwanie na stabilizację, nadzieja na dobro w życiu, oczekiwanie normalności to uczucia w ogóle - ludzkie:) Dzięki za odczytanie i refleksję pod wierszykiem. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Krysiu: My tak mamy obie: Ty piszesz wiersz, a ja myślę, że to o mnie, ja piszę o Twoich...miło nadawać na tych samych falach! To takie ciepłe, a ja lubię ciepło:) Dzięki, Para;)))
Rekomendowane odpowiedzi