Judyt Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 jak księżyc, co pozostaje na wieki a świadek w chmurach wierny pulsują i kołaczą uderzeniem żaru miłosiernego zamyślają drogę na przyszłość w małych codziennych
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ciekawa myśl w wierszu podoba się , ładny tytuł szacuneczek be
6 kilo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Judyt, falowanie zamknięte w pigułce wiersza, bardzo urokliwie, niezwykle, jacek.
olek bolo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 "zamyślają drogę na przyszłość w małych codziennych" do tego dopisałbym wiersz, bo jest najkool pozdr
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 cały wiersz, smakowity kąsek, czytam i delektuję falujące zmysły.
krzysztof marek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 tak zmysłowo jak dla mnie. i ze smakiem! pozdrawiam serdecznie Judyto :)
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 koncówka super! i całość też...zamyślają jak wszystkie Twoje serdecznie i ciepło Judyt :) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 J. mocno wierzący ten wiersz i ja to szanuję pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzień dobry, odpisuję zatem po kolei: nie wiem jak Ci na imię, ale dziękuję bardzo J. serdecznie i z wzajemnością
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z serca Jacku za ślad(: hm..nie takie znowu zamknięte J. serdecznie i ciepło
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm..witaj Olek, dziękuję za ślad pod tym i owym, wiersz? nie bardzo zrozumiałam, najkool- domyślam się, że fajnie, J. serdecznie i ciepło
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Grażynko za pochwałę dla słów powyższych fajnie, że jest się czym delektować! (: J. serdecznie i cieplutko dziękuję za ślad
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to cieszę się Krysiu, oczywiście zawsze również z Twojego śladu ja lubię się zamyślać J. z wzajemnością (:
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Rafale, że w ten sposób odczytałeś oraz za szacunek i ślad pozostawiony Twój J. serdecznie i z radością(:
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm..no w końcu jestem kobietą(: J. serdecznie i cieplutko dziękuję Krzysiu ucieszona ze śladu Twego również!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobre. I jak zwykle w pełni Twoje. Trudno nie rozpoznać czyja ręka napisała. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boża Krzysiu Boża(: J. serdecznie dziękuję za ślad i poświęconą chwilkę Twą, ja chyba nie umiem za bardzo\pamiętasz? chciałabym być niewidoczna ;)
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 odczytuję te fale, jako fale dobroci, fale miłości od i do - bliźniego. Serdecznie pozdrawiam, Judyt - baba
andrius Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 nie wiem czemu odniosłem wrazenie ze jest to wiersz otwarty ;] fajowy
Judyt Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Izo, serdecznie również! ps. nie zawsze pozostawiam ślady niemniej dziękuję za Twój b. cenny(:
Rekomendowane odpowiedzi