teresa943 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 gdy dociska smycz oszustwa wtulasz w nadzieję bezradność chciałbyś ukołysać pocałunkami od zewnątrz zatrzasnąć kartką nie przeszkadzać zapas piękna złowić na przetrwanie na skalistym brzegu grunt kaleczy stopy a racje mimo wysiłków znikome kłamstwo można przegryźć prawdą
Anna_Para Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Pamiętam Krysiu tekst z warsztatu. Metaforycznie, filozoficznie, ascetycznie, esencjonalnie - Twojo po prostu! Podoba się! Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ależ Krysiak sypie ci się z głowy, jak, nie przymierzając, Białemu :D jesteście najpłodniejszą parą, nie urągając Parze :* buziak!
6 kilo Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Krysiu, wiersz poczułem gdzieś głęboko w sobie, bardzo mi się podoba, odchodzę z uśmiechami do Ciebie, jacek.
krzysztof marek Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ciekawie... bardzo! dla mnie Twój wiersz Krysiu to niesamowicie celna analiza chwili przetrwania, o której zresztą napisałaś. czy puenta się sprawdza w rzeczywistości? mam nadzieję że tak. pozdrawiam serdecznie!
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 lubię do Ciebie zaglądać / mądre z dystansem do problemu jak to u Ciebie łagodna sugestywność / pozdrawiam t /
Nata_Kruk Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Taką prawdę warto wygarnąć... prosto w oczy..! Naprawdę dobrze zapisane..! Pozdrawiam... :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 może i ja kiedyś tak napiszę.... hmmm... rozmarzyłam się :)
Eunicee Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 ...i co by tu napisać,żeby było oryginalnie... Hm... Porwało mnie (ciekawe kto zapłaci okup:)) perełka,zabieram do ulubionych:)
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak miło, gdy pamięcią za wierszem wędrujesz, Aniu i na dodatek podoba się nadal. Dziękuję. :):) Cieplutko i wdzięcznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, Magda, żebyś z tej płodności "zaparowanej" nie wykrakała...hehe..."trójkąta..." :):) z całym szacunkiem dla Pary i Białego...ja może tylko doczepka taka tam... dziękuję :):) Buźka! :D
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, ogromna radość, że "poczułeś głęboko" dziękuję uśmiechem specjalnie dla Ciebie :-):-) Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzekłeś Krzysiu! a rzeczywistość? zawsze warto próbować "prosto w oczy" pod warunkiem, że będzie to "przegryzane" z ...miłością dziękuję :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, a ja lubię, gdy zaglądasz, czytasz i wyciągasz wnioski. Czuję szóstym zmysłem, że robisz to swobodnie i ciepło gawędząc po przyjacielsku ...przy kawie. "Łagodna sugestywność" jest najskuteczniejsza. Nacisk niejednokrotnie wszystko psuje. Bardzo Ci dziękuję. :-) Serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie wygarnięcie "prosto w oczy" lepsze niż duszenie w sobie lub...dawanie upustu "za plecami". Dziękuję za uznanie. :):) Serdecznie pozdrawiam Nata - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dorotko, trzymam za słowo...napisz, skoro się ...rozmarzyłaś :) dziękuję :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe...szukasz oryginalności? najlepiej tak od serca..."prosto z mostu" :) akoro "porwało", nie martw się, "okup" znajdzie się sam a właściwie już wypłacony...zabraniem wiersza do ula :) dziękuję pięknie Eunicee :):) serdecznie i ciepło - Krysia
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Wszystko już zostało powiedziane, ja - krótko: następny dobry, ładny wiersz! Serdeczności - baba
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakże miło, że znowu jesteś. Dziękuję Izo. :):) Serdecznie i ciepło - Krysia
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 przegryźć..mm..może lepiej nie przegryzać, ale odsiewać..J. serdecznie Krysiu(:
Rekomendowane odpowiedzi