adolf Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 fajna puenta :) ogólnie spoko :)) +
Aleks Kleks Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 rozumiem o co chodzi :) dobre! pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :))
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam. :))
egzegeta Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 szkoda, że nie stać mnie na zaplusienie:) bo bym zapluskwił:) takiw iersz - to TAK pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój plus Egze liczy się dla mnie podwójnie ;)) Dziękuję. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 trochę mi się za bardzo ta częstotkliwość roztkliwiła, rozuroczyła wiersz, coś innego bym dobrała do końcówki ale to ja. skąd mam okazję znać, kojarzyć częstotkliwość, była gdzieś wcześniej?
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja częstotkliwość nie chadzała nigdzie po świecie, a innych nie znam. Dziękuję. Pozdrawiam. :))
Don_Kebabbo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 A mnie się tu właśnie zakończenie podoba. Pozdrawiam.
LadyC Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 O proszę! Botanika Pani nie obca. Pani nawet rozróżnia szyszki męskie od żeńskich (mało kto to wie) Obrazek przyjemny i klimatyczny. Nie głęboki ale na moje skrajne zmęczenie - miód. Budzi jakieś emocje, płynie i zmusza ani jedną szarą komórkę do grama wysiłku. To dziś akurat postrzegam jako plus. Innym razem marudziłabym, że za płytko. ;) PS Tytuł bomba
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))) Dziękuję. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za docenienie atutów wiersza ;) Z szyszkami był grubszy problem, szczególnie okres kwitnienia ; Męskie kwiatostany zakwitają w drugiej połowie kwietnia, żeńskie w pierwszej połowie maja :))) Dziękuję. Pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Piękny wierz w którym pełno jest wszystkiego :-) Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie byłeś jak Cię nie było Jot :)? Dziękuję. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yhy
Agata_Lebek Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko tupanie nóżkami...
miet dlugolecki Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 I run across the fields to get my footsteps snow covered with to get close and not withdraw falling into the crystalized gentleness will remain "one of them" by the forest hexahedron To tylko moja interpretacja dlatego "niewierna" (?), ale zmusza do przemyslen o najwiekszej tragedii naszej ludzkiej "swiadomosci". Tytul zagatkowy dlatego nie dotykam. Przepraszam za Polskie Znaki, ale zostaly za horyzontem. Ponownie Conradiana, stad cudzyslow; duch wiedzie nas ale rozum nie podaza
Agata_Lebek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marzycielu i tu jesteś :))) Napiszę dłuższy komentarz jutro ;)) Ale już teraz serdecznie dziękuję. Buziaki.
Rekomendowane odpowiedzi