Jadwiga_Graczyk Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Świetnie napisane - dzięki Tobie delektuję, uczę się poezji i za to piękno dziękuję.
H.Lecter Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo wszystko bęcnijmy sobie cicho, cichuteńko... Za dobre... : )) No dobrze, niech Ci będzie ;) Masz rację ;P Zgadzam się ;P W końcu są rzeczy o których nie śniło się nawet filozofom, ale śniło się poetom ;P :)) To wszystko pewnie przez wolność myśli, wolność słowa i takie tam inne niekontrolowane ;) Ze wskazaniem na " inne niekontrolowane "... : )
H.Lecter Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. : )
adolf Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 cały czas mysle, czy by nie zainstalować jakiego mechanizmu automatyczie cie plusującego, bo to już nudne, to plusowaie pojedyncze :) +
Bachencja_S. Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Fantastyczny wiersz! Ta brzoza, za uzdę przyprowadzona.... Aż do niej westchnęłam.... :) Będę ją pamiętać. Tak jak czerwone taczki, sadzone w ogrodzie. Niektóre Twoje wersy - jakoś się tak - same zapamiętują. :)
H.Lecter Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możemy się umówić, że plusujesz raz w miesiącu, powiedzmy w pierwszy poniedziałek lub szóstą sobotę... ; ) Dzięki, adolfie. : )
H.Lecter Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś kiedyś napisał, że manipuluję podświadomością czytelników, te brzozy i taczki pewnie podprogowe... : ))) Dzięki, Bacha. : )
andrius Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 ale ty piszesz skomplikowanie ;]
H.Lecter Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszę skomplikowanie, bo mam skomplikowanych czytelników... ; )
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 ,,jest nam odmówiony idiotyzm doskonałości,, - te wersy wyborne jak cały wiersz. Pozdr.
Bachencja_S. Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie także zachwyca ten początek. :) Taki prosty i stwierdzający oczywistość. Doskonałość? Przeważnie wydaje mi się idiotyczna. A to z powodu subiektywizmu doskonałości. Sorry, że się wtrącam. :)
H.Lecter Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie także zachwyca ten początek. :) Taki prosty i stwierdzający oczywistość. Doskonałość? Przeważnie wydaje mi się idiotyczna. A to z powodu subiektywizmu doskonałości. Sorry, że się wtrącam. :) Dzięki za powrót... : )
Fagot Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Choć krótko to bardzo bogato Pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czym chata bogata, tym rada... : ) Dzięki, Fagocie.
andrejch Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 zasmucę cię bd nadal pisać i starać się być lepszym, ale zawsze o tobie bd pamiętać... i o twoich dennych wierszach... ;] powiedz mi piszesz fajnie ale czemu tak trudno "sztuka dla sztuki" ona powinna być dla wszystkich... ale to twoja poezja z tego juz nic nie bd ;] tak samo jak z mojej ale moja moze sie jeszcze zmienic to jej zaleta...
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poetycki minimax... ;) Dzięki, Stefanie. Gratuluję ilości czytelników oraz komentarzy. Stefan.
andrejch Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 idiotyzm doskonałości a to nie jest od Szymborskiej ;] na własne metafory nie stać nie ładnie ;]
Rekomendowane odpowiedzi