Rosa Anna Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Nieszczęście, kiedy piwo przeterminowane i cały sobotni zapas w zlew.Nikt na świecie nie wie, że się kocham w zlewie, tego nikt nie zgadnie, że mam zlew przy wannie. Powyższy cytat z mojego kolegi, który zachwycał się moją dżinsową sukienką, na działce latem 1995. No bo przecież nie mną. Byłam przyjaciółką jego dziewczyny. Wszyscy spali po imprezce, ja sprzątałam w rytmie Czerwonych gitar. Jestem jak puszka piwa w sobotni wieczór Pandorą. Jem tuczącą pizzę. Wspominam.
Ireneusz Ziętek Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Brawo. Pozdrawiam. Irek
Rafał Gadomski Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie trochę za blisko "reportażu". Italikiw BBC wstawia się w nawiasie kwadratowym. pozdr
Rosa Anna Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Dziękuję bardzo za komentarze. Szkoda, że nie wiedziałam o tych nawiasach kwadratowych, dziękuję za podpowiedź. pozdrawiam
adam_bubak Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj słabiutkie
Rosa Anna Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 dziękuję za komentarz pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Możesz poprawić nawiasy i wszystko co sobie życzysz w wierszu: pod wierszem, po prawej stronie - edytuj. Czytałam, pozdrawiam - baba
Rosa Anna Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Dzięki Babo Izbo, poprawię. pozdrawiam serdecznie:)
Pan_Biały Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 bardzo naturalny i szczery wiersz, lubię takie prosto z siebie, bez ściemy i pompowania balonów pozdrawiam r
Nata_Kruk Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Anno, tytuł bomba... poważnie piszę. Myślałam, że to coś o czarownicy będzie... Pozdrawiam... :)
Don_Kebabbo Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Jem tuczącą pizzę. Wspominam. Bez sentymentalizmu, za to z odrobiną ironii. Mnie się podoba. Pozdrawiam.
Rosa Anna Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za komentarze. Rzecz jasna za te przychylne ciut serdeczniej;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi