Monika Lew Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Znalazłam malutkie drzwi spojrzałam przez nie, zobaczyłam magię światło jaśniejsze i mocniejsze poraziło moją duszę lecz oczy w transie zapatrzone w jeden punkt czekające na to co wyłoni się z ciemności słońca Chłód przerażający pochłonął mnie Uciec czy zostać? Wybrać rozum czy serce? Sparaliżowana wiedziałam, że nie cofnę się To co mam jakby nicość zabrała, Bo liczy się już tylko Ogród Choćbym utonąć miała albo zmarznąć,nie cofnę się iść będe tym mrocznym korytarzem do ciepłego szczęścia. Bo tam moje ELDORADO ...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Hmm.. to możemy zobaczyć magię? ;) a tak poważnie, jakoś sucho mi się czytało. może za mało poetycko? temat fajny, bo dylemat i sytuacja, która spotyka każdego człowieka, ale niezbyt do mnie przemawia. powodzenia w pisaniu! ;)) pozdrawiam cieplutko. serce! serce! ;p
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 no ... lwem to Ty dopiero będziesz :-) - poczekam na następne " ryknięcie " :-))
Monika Lew Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Dziękuję za komentarze, Ja ciesze się z każdych słów krytyki, postaram się aby kolejny był lepszy, bo dopiero zaczynam przygodę z pisaniem ;) to znaczy wcześniej pisałam opowiadania... Pozdrawiam komentujących ;)
Pan_Biały Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 zapraszam na małe conieco do W pozdrawiam i pisać dalej r
Rekomendowane odpowiedzi