aluna Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 zamknięta w sześciościanie dokarmiana poezją żyję niezwykłe cudowne słowa budują niezwykłą przyszłość czarną nocą czytam i czytam wskrzeszam iskierkę nadziei subtelnie przełykam słowo za słowem karma dla zdrowia i duszy nasycona zasypiam ,śnię o potędze zapisanych na kartach dniach w szklistej oprawie da się żyć tylko po co i jak długo?
Przemysław Gągoł Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 hmm pesymistycznie głowa do góry :)
aluna Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie Przemysławie! A jak inaczej można przełożyć na poezję ....cierpienie? I tak i tak piszę co czuję! Pozdrawiam!
stokrotki w rosole Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 niby tak, jest czas na czytanie, ale i na wprowadzenie czynów w czyn. Ja bym w czterech ścianach zwariowała, już się nie mogę doczekać powrotu do pracy. Pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje stokrotko za czytanie! A jakże by inaczej? Marzenie! Serdecznie! Ania
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 "w szklistej oprawie da się żyć tylko po co i jak długo" - super puenta, tylko ten pesymizm jest przygniatający pozdrawiam i najlepszego r
aluna Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie Panie! Poczytam pożyję ...! Tylko ,,,wyjść z tego terrarium...nie omieszkam powiadomić! Serdecznie! Ania
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 podoba sie przekaz ładnie piszesz, jak zawsze szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Aniu tytuł bardzo adekwatny do przeżyć peelki, czyli trafiony a ja w puencie nie widzę pesymizmu, jest nadzieja: da się żyć (mój luby na wszelkie kłopoty ma jedno zdanie: damy radę) trzeba to często powtarzać, wierząc w to i daje efekty, uwierz natomiast pytanie: tylko po co i jak długo - jest rozważaniem, szukaniem w myślach, tego "czegoś", "kogoś" - argumentu dla tezy: DA SIĘ ŻYĆ!!! jestem zachwycona wierszem- prawdą pozdrawiam ciepło :))) Grażyna
aluna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bestio za miłe i ciepłe słowa , one tak budują....! Uściskuje! Ania
aluna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Grażynko za rozczytanie mojego zamysłu! Pozdrów ode mnie Twojego mężczyznę ,z takim mottem daleko zajdzie a Ty przy jego boku będziesz szczęśliwa!Optymistom żyje się łatwiej i spełniają się marzenia! Serdeczności! Ania
Liryczny_Łobuz Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Pięknie, Aniu - pieknie i coraz to piekniej piszesz. A takie "Terrarium - to czasem moje marzenie, podczas codziennej gonitwy - popatrz na to i z takiej strony. Życzę kolejnych świetnych pomysłów i Z D R O W I A - żeby je przelewać na papier! Marek PS A w tym terrarium to jesteś - żabką, traszką, czy ... żmijką ?
gamini1 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...choćby dla słów. Bardzo. Miłego...
bazyl_prost Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 materialne struktury ,szklany świat, cierpienia lepiej się wystrzegać, jest jak plama na obrusie
michalina Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 dużo tego pesymistycznego nastawiania..., ale jak ładnie napisane... Z pozdrowieniami, M.
aluna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Ci Marku za poświecenie mi tyle czasu ! A l e taki post przemiły ,dziękuje pięknie,,,,za pięknie! Dziękuje za życzenia zdrowia ,które odwzajemniam ! A w tym terrarium jestem sobą.....! Ale niechaj tylko zakwitną jabłonie....! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...choćby dla słów. Bardzo. Miłego... Bardzo dziękuję za czytanie! Bardzo serdecznie pozdrawiam! Ania
aluna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie to cierpienie w tym szklanym jest....! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie i za ładnie! Serdecznie! Ania
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 wyciąłbym pierwszy wers tytuł wystarczy poza tym może być wbrew pozorom uspokajające i w miarę sugestywne ironie z realiami poprzeplatane pozdrawiam t /
Rekomendowane odpowiedzi