Dżygita Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 siarczysty mróz białe tango w śniegu po pas spróbuj przeczekać albo zapomnieć jutro przed wschodem słońca zobaczymy ile zostało wolnego miejsca pomiędzy
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 białe tango, powiadasz, oj cięzko po pas w śniegu tańczyć to tango, ciezko, wiem coś o tym jak drogi pogubiłam :P przeczekać nie mogłam, bobym zamarzła, a zapomnieć o sarnach leżących pokotem pod lasem nie mogę :( dobrze prawisz, wolnego miejsca jest jeszzce duzo, nie jedna padnie wiem , ze o czym innym traktujesz, ale ja tak włąsnie odczytuję :) cmook osywnosy
bestia be Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 ciekawy wiersz , gdyż daje do myślenia heh ,,białe tango", podoba się klimat szacuneczek be
Dżygita Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj! Zawsze wiesz co mam na myśli moja Ty bystrooka:) Serdecznie dziękuję za zaglądnięcie do mnie:) Pozdrawiam serdecznie:))
Dżygita Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest mi bardzo miło i cieszę się z wizyty u mnie:)) serdeczności:))
H.Lecter Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 w środku niczego Hmm... Nie mam innego wyjścia, niż potraktować tytuł bardzo dosłownie... To " pusty " wiersz. Słabo.
Dżygita Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dobrze:) też mi się nie chce myśleć
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 to wyglada jak trening...
Rekomendowane odpowiedzi