JacekSojan Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 a więc najpierw Apokalipsa - a potem...życie, jak gdyby nigdy-nic... zaskoczyłeś, tak zaskakuje nas życie - J.S
JacekSojan Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 o czymś zapomniałem - a nie wolno; J.S
Bea.2u Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 powtarzasz się. jakaś niemoc twórcza??
Aleks Kleks Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam za hermetyczność, miałem nadzieję, że jakieś przeczucie myśli autorskiej, da się wyłowić z tekstu... Dzięki, Aleksie. P.S. Drugi kamyk, to : T.S.Eliot - Ziemia jałowa. : ) a więc Hiacyntowa Dzięki za krzesiwo :)
H.Lecter Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szacuneczek. :)
H.Lecter Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. : )
H.Lecter Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobieta, to ziarno ponad apokalipsę... : ) Dzięki, Jacku. Dzień bez zaskoczenia, jest zmarnowanym dniem... : )
H.Lecter Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam za hermetyczność, miałem nadzieję, że jakieś przeczucie myśli autorskiej, da się wyłowić z tekstu... Dzięki, Aleksie. P.S. Drugi kamyk, to : T.S.Eliot - Ziemia jałowa. : ) a więc Hiacyntowa Dzięki za krzesiwo :) W wierszu Hiacyntowa, przechodzi niepostrzeżenie w hiacyntową - ach, te pędy... ; )
Rekomendowane odpowiedzi