Andrea Acca Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Pęka pełna kropla rosy Dżdżu korale pieszczą włosy Szumi wietrzny deszcz siarczysty Wśród natłoku moich myśli Słucham wrzawy Lecz nie myśli Nie chcę myśleć Nie chcę słyszeć Wrzasku serca, co nic nigdy nie miało...
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 zastanawiam się, dlaczego ten wiersz tu, ponieważ moim skromnym zdaniem, przydałoby się go nieco dopracować warsztatowo / niestety dla mnie nie tym razem, sorry / ;) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Almare Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Słabo, popracuj. Schowaj powód napisania wiersza. Napisz o wnętrzu pudełka, które zrobiłeś z papierowej serwetki, czekając na kogoś kto odszedł. Pozdrawiam.
Andrea Acca Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 nigdy Nikogo nie było Nikt nie odszedł nie czekam na Nikogo nie zrobiłem pudełka z papierowej serwetki bo i po co? com napisał, napisałem
Rafał Gadomski Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ale słychać w tym trochę ten "szum"... :)
Rekomendowane odpowiedzi