teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 jeszcze raz poczujmy smak pieczonych jabłek z cynamonem pieszczota łasych kwadransów tryska w szale wieczoru natrętne tykanie czasu powstrzymaj i scałuj na potem nie wiadomo czy los wyda duplikat
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 ja u Ciebie Krysiu zobaczyłam odwieczne marzenia człowieka o wędrówce w czasie: do przeszłości, przyszłości i ten główny problem, jak zatrzymać czas...? jest to możliwe, przy czytaniu Twoich baaardzo mi się... cmok ponadczasowy :) Grażyna
Pan_Biały Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 los mógłby się powtarzać w momentach najlepszych, a o tych gorszych nie nie przypomina i nie powraca czytać Ciebie to przyjemność pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 nic więcej nie powiem jak zacznę pisać to się znów zacznę śmiać prześlicznie, Kryś :* kocham takie pachnące pieczonym jabłkami :)
gamini1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajniósie Kryśka.
bestia be Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 heh ale to ciekawie napisalas proszę jednak o duplikat szacuneczek be
krzysztof marek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 pozwolę zgodzić się z Panem Białym. czytać Ciebie to prawdziwa i wielka przyjemność Krysiu! a wiersz cudny! powstrzymaj i scałuj na potem tak przemawia moc pożądania... pozdrawiam bardzo serdecznie :)))
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie dziękuję :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, wędrówka w czasie ...od przeszłości poprzez teraz do przyszłości...chyba poznałaś mnie :))) tylko czy zatrzymać? może raczej ...przyśpieszyć działanie, by zdąrzyć, zanim... dziękuję Grażynko :):):) pozdrawiam ponad czasem i ponad przestrzenią :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, gościć Ciebie to ogromna przyjemność :) dziękuję :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie mów mówisz śmiechem a śmiejesz się tak prześlicznie :) dziękuję :) ślę zapach jabłek z cynamonem :) Kryśka TWA
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajniósie Kryśka. Oooo, gamini1!!!! czy to to samo, co gamini...bez jedynki? hehe...nie musisz odpowiadać :) dzięki za "fajniusie" :) Kryśka ;-)
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak jak peelka...też prosi, tylko czy los okaże łaskawość? jakkolwiek zdecyduje fatum Tobie Bestio z całego serca życzę duplikatu dziękuję :):);) serdecznie i cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo milutkie to Twoje "pozwolenie sobie" :) za cudny niech da Ci los uśmiech fortuny napełni trzos a zatrzymany czas odkryje scałowań moc byś przeżył jeszcze raz niezapomnianą noc dziękuję Krzysiu :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Hym... wzruszyło upragnione potkanie zbyt krótkie "pieszczoty łasych kwadransów" i prośba o duplikat Pięknie Krysiu jak zawsze... :)) Serdecznie pozdrawiam pięknej niedzieli :))
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, widać, że wczuwasz się...w pragnienia peelki :) "upragnione" chwile zawsze są, niestety, za krotkie, dlatego warto wykorzystać czas na maxa...jakby "na zapas" :) wszak nigdy nie ma pewności, czy będzie...duplikat dziękuję za "pięknie" Zbyszku :):):) serdecznie i cieplutko - Krysia ps wzajemnie pięknej niedzieli :)
Anna_Para Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Przeczytałam sobie pyszny niedzielny podwieczorek! Symbol kuszenia podpieczony z moim kochanym cynamonem?! Toż to mniam, mniam! Pięknie, Twojo Krysiu! Zabrałam, pożarłam, czekam na jeszcze! TWA - Para:)
teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto dla Ciebie danie na śniadanie :):) cóż mi wypada, gdy Para gada cynamonowo w porannej kawie może rozbawię na nowo z pyszną szarlotką Tyś pokusą słodką dla niego :) Dziękuję Aniu, że Ci smakował podwieczorek :) Jak zawsze cieplutko pozdrawiam :):) TWA Krysia
Rekomendowane odpowiedzi