kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 kiedy brakuje mi słów słucham jak przesypują się moje wiersze wchodzę w rozkołysaną przestrzeń pomiędzy w której coraz łatwiej zabłądzić i kiedy spotykam tam Ciebie kimkolwiek jesteś wiem że oboje kłamiemyjestem sam więc bardziej jestem ja - nigdy nie narodzony jedynak
Dorota_Jabłońska Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 kuba, napisałeś "naprędce" wiersz, aby udowodnić, że pisać umiesz. Umiesz. Napisz coś naprawdę :)
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 jedynak z dystansem wobec siebie, to dużo oboje zmieniłbym na obydwaj (zgodnie z tytułem) A wiersz - posłuchałbym Doroty :) Pozdrawiam.
Kikus Dzikus Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 mi się podoba gdy myśl prędka to i wiersz ekspresowy tak to już bywa dlaczego ten wiersz jest o mnie? ... :) pzdr;)
Marcin B Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Pędzisz, ale się nie potykasz, nie pudłujesz. Dobre pisanie, pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Dobre pisanie, podoba się! Tajemnica wiersza w tym "jedynaku". Czysto, dobrze, mądrze, o sobie - trudny temat, który dźwigasz.Pozdrawiam, Para:)
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naprawdę... ? wiem że oboje kłamiemy : )
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To taki gombrowiczowski "jedynak" - ciężka sprawa ;) Nie odważyłbym się, nie posłuchać Doroty... :)
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby to była aluzja, do zaległego honorarium ? ;)
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś jak nokdaun ;) Dziękuję.
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Druga się wkurzy ;)
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mogę się opędzić od sportowych skojarzeń, to sposób na medal w biathlonie :) Dziękuję.
kuba skawa Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są tematy, w których nam nikt nie pomoże -trzeba dźwignąć samemu :) Dziękuję.
make up Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 kuba, ten Twój wiersz - to proteza wiersza, ani mądrości, ani uroku, ani........ takie, białe gumowe fortepiany na których biali poeci wygrywają swoją pustkę ale, bez urazy, proszę, i.
kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. b/k
Baba_Izba Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Bardzo szczerze o odczuciach po przeczytaniu: czytając Twój wiersz, zachłystnęłam się nim, potem przeczytałam ponownie spokojniej; nie wiem, czy jest bardzo dobry, czy tylko dobry. Mnie poruszył, dla mnie jest bardzo prawdziwy - o wielu z nas. W dużej części identyfikuję się z peelem. Pozdrawiam - baba
kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję "jedynaczko" - narodzona jak najbardziej... :)
Waldemar Talar Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Nie jest źle Kuba - wiersz wart zapamiętania . A zwłaszcza te kłamstwa . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi