Joanna_Janina Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie mogę zapomnieć tej twarzy tych oczu pełnych dobroci potrzebuję wnętrza w którym pali się żywy ogień świetlistej duszy pragnącej miłości chcę by zaufał by nasze dusze zjednoczone w jedną utworzyły piękną melodię uczucia upadłam przekroczyłam granicę przyjaźni zraniłam naraziłam na ostre słowa chciałam by ten szczery uśmiech powrócił ale zostały tylko gorzkie łzy zaufałam wiele razy ta myśl kłuła w serce czasem przebłysk dobroci łamał twarde zasady a potem skorupa samotności stawała się jeszcze grubsza
teresa943 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 ojej, wiem coś o tym / zawiedziona przyjaźń bardzo boli / często ponawiane próby nie mogą przywrócić tego, co przed / nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki / ale...choć nurt się zmienia, warto zanurzać się w napływającej nowej fali niż zamknąć się w samotności / Twoje wiersze poruszają istotne ludzkie sprawy, dotyczą rekacji międzyludzkich i bardzo mi się podobają z jednym, wybacz, moim "widzimisię", są nieco przegadane a przez to po przeczytaniu przechodzi się dalej /oczywiście to nie zarzut tylko moje osobiste odczucie / :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
krzysztof marek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 hm. ból jest wszędzie. dlaczego? pozdrawiam serdecznie :)
Joanna_Janina Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dziękuję Krysiu za piękny komentarz. Masz rację często piszę przegadane wiersze, trudno mi się tego wyzbyć. Nie mogę przywyknąć do tego, że nie trzeba wiele słów, by pokazać wiele, ale postaram się :) "warto zanurzać się w napływającej nowej fali" - święta racja Pozdrawiam serdecznie Janina
Joanna_Janina Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego? hmm... bo ludzie są wszędzie... oni czasem potrafią zadać wielki ból... najważniejsze jest to, by nie ranić drugiego człowieka, chociaż nas zawiódł, okłamał... a będzie dobrze Dziękuję Krzysztofie za odwiedziny. Pozdrawiam :) Janina
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 smutny ten wiersz, ale bije z niego szczerość dlatego sie podoba serdecznie be
andrejch Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 no ciut smutasny ale szczery ;]
gabriel p. Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 przyjaźń to tylko inna nazwa miłości. rozstanie boli jednakowo. badzo smutno, współczuję dla peelki. pozdawiam
Joanna_Janina Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dziękuję bestio. Od mojego wiersza bije szczerość? hmm... może... Pozdrawiam serdecznie :) Janina
Joanna_Janina Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za odwiedziny :)
Joanna_Janina Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Gabrielu... jednakowo boli. A peelka na pewno weźmie do serca twoje słowa współczucia... Głowa do góry i iść naprzód :) Także pozdrawiam Janina
Rekomendowane odpowiedzi