Pan_Biały Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 tekst pana Iks zdjęcia pana Igrek życie pani A co ma dziecko w żłobku na ulicy entej gdzie nie wolno parkować bo zakaz palenia na przystankach ludzie od Be do Zet wśród nich mąż A czeka na tramwaj linii naście do roboty, którą klnie co rano Iks pisze, Igrek pstryka alfabet czyta w dzienniku, że warto żyć dla innych
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 warto :D świetny, ale nudna jestem - bleeee napisz coś do kosza, to się urozmaicę :)) coś Cię mniej jakby?
krzysztof marek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 warto żyć i praca jest, i zadowolenie jest... jest...? czy ja wiem... jak dla mnie Twój wiersz Panie Biały - krzywe zwierciadełko. podoba się jak inne. pozdrawiam serdecznie :)
Lidia_Banaś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wspaniały ten wiersz :) a końcowe słowa hm... dodają uroku moim zdaniem
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 puenta świetna w tej całej gonitwie z p-tu A do....? na pewno warto o tym pamiętać pozdrawiam serdecznie Grażyna
Pan_Biały Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz i dobre słowa już mnie nie ma pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie jest wszystko, prawie;) dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż tak że, wspaniały - no, miło mi ale chyba trochę nad pochwała:) dziękuję bardzo i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Graża dziękuję bardzo:) pozdrawiam r
gabriel p. Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 pewnie, że warto. nieznanych mijamy na ulicy. dziś nieznanych... widzę tych ludzi - codziennie. każdy ma swój alfabet. bardzo ładnie. pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za słowa pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi