Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 na kolację mama podała apetyt ojciec oglądał dziennik w publicznej z panem w przyciemnianych okularach udawałem, że zasypiam zza drzwi podglądałem czarno - biały świat kina nocnego
Magda_Tara Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 a dzisiaj biało biało biało taka cafka pamięci krótka a obrazowa dobra szuflada głęboka dobrze że sprzątasz :))
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie tak Madziu:) robię porządki w folderze i padło na toto;) taki z sentymentem ten stwór jak dla mnie dziękuję za czytanie i pozostawianie siebie u mnie:) pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 bardzo znaczący wiersz zdaje się o wpływie domu rodzinnego na dalsze życie, świat widziany oczami zarówno dziecka jak i dorosłego; apetyt- może mowić o jakichś niezaspokojonych potrzebach, które teraz być może wyodrębnia widzenie biało- czarne; dokładka medialna może psuć ten obraz lub jeśli obserwator wybiera, którąś ze stron spojrzenia, kształtuje własne ja, tak podumałam, J. serdecznie Panie Drogi(:
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz J. bardzo:) pozdrawiam i najlepszego r
bestia be Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 ciekawy obrazek, podoba się serdecznie be
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki be pozdrawiam r
wanesa_ciska Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wiesz ,tak pomyślałam dziś ten świat oglądamy kolorowy ale czy lepszy ,,,?
krzysztof marek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 a mnie Twój dobry wiersz kojarzy się z podglądaniem świata dorosłych, konkretnie jego sfery erotycznej. hm. o tych sprawach rodzice nie rozmawiają z dziećmi. szkoła kształci jako tako. zostaje podglądanie i własne doświadczenia, często biało - czarne, czyli nijakie. pozdrawiam serdecznie Panie Biały :)
Toby Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ciekawe...utożsamiam się z T. pl'em... tylko co z nas wyroslo ;)?
Jolanta_S. Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja to pamiętam, podglądałam(to i tamto)-jestem be :(( ale czasy były... serdecznie-Jola
Baba_Izba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Obraz widziany oczyma dziecka, oceniany przez dorosłego. Mury kruszeją znacznie wcześniej niż ich rozbiórka. Dzieci dojrzewają wcześniej, niż się wydaje dorosłym. Ładny, ciekawy wiersz, serdecznie pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko zależy od natężenia światła. w Polsce jest go zbyt mało i efekty widać aż nad to wyraźnie pozdrawiam i dziękuję za czytanie r
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzychu ciekawa interpretacja. te sprawy w wielu polskich domach są tabu i doprawdy nie wiem dlaczego, przecież już ktoś dawno temu mówił, że "wszystko co ludzkie nie jest nam obce" - tak to chyba leciało, ale nasza zaściankowość brzydzi się seksualności, choć myślę że to przemija i młody człowiek sam zaczyna zadawać pytania, które pobudzają bombardowania roznegliżowanymi teledyskami na każdym kanale muzycznym ale ja nie o tym, choć interpretacja się podoba - dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ciekawe...utożsamiam się z T. pl'em... tylko co z nas wyroslo ;)? wyrośli z nas ludzie jedni mniej lub bardziej normalni;) dziękuje za wniknięcie pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja to pamiętam, podglądałam(to i tamto)-jestem be :(( ale czasy były... serdecznie-Jola każdy jest be, choć w różnym stopniu;)) a czasy były, oj były:)) dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo, świetnie zinterpretowane - dziękuję ale ten fragment życia jest bardziej zwyczajny, taki ludzki dziękuję raz jeszcze za poświęcony czas i dobre słowo pozdrawiam i najlepszego r
teresa943 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 "podglądanie" przeszłości w czarno - białych obrazach pamięci / jedne się zacierają, inne wciąż są wyraźne po latach / a może nawet jeszcze bolą, ale ... "mur" powoli się zaciera (burzy)...i wciąż ech, te "dziury"... e, takie tam moje strzępki powracających myśli ...o tamtym... :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię Twoje przemyślenia, pozwalają spojrzeć z innej perspektywy na tekst dziękuję za odwiedziny i komentarz pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz J. bardzo:) pozdrawiam i najlepszego r nie ma za co Drogi Biały wzajemnie i dzięki za życzenia o najlepsze życie
Rekomendowane odpowiedzi