Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie toń w domysłach zapytaj o imię zanim ochłoną półszepty i dotyk na bieli wszystko zdaje się niewinne czas - rachmistrz kwity wystawi podliczy zajrzyj ponownie gdy stopnieją śniegi gdybyś przypadkiem był w okolicy
kuba skawa Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 na bieli wszystko wydaje się czyste "Biel", to jest taki badylek doniczkowy, który wymaga szczególnej opieki... :)
Pan_Biały Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 "na bieli wszystko wydaje się czyste" niby oczywiste a jednak tyle można pod ten wers podpiąć też już tęskni misie za wiosną, ach ta zimna zima z klimacikiem jest:) pozdrawiam gorąco pod tą wiosnę najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, panie Kubo o tym samym w jednej chwili:))) najlepszego również dla pana:))
kuba skawa Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, panie Kubo o tym samym w jednej chwili:))) najlepszego również dla pana:)) Podejrzewam, że to czarodziejskie sztuczki autorki :)
Pan_Biały Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, panie Kubo o tym samym w jednej chwili:))) najlepszego również dla pana:)) Podejrzewam, że to czarodziejskie sztuczki autorki :) może jakie voodoo, tarot, bądź inny diabeł - na wieczór nasmaruję się czosnkiem coby inszy wampir nie przylazł po mnie;)) Babo ale harce se tu urządzamy u ciebie z Kubą (może tyś Rozzpruwacz?)pogoń nas za trzecią górę;)) pozdrawiam was oboje i chowam się w lampie u Alladyna;) pstryk i mnie nie ma
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 na pewno trochę "zmrozi" odbiorcę tego wiersza, ale z drugiej strony, może skorzysta z danej mu szansy :) Ładny wiersz Babo. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 myślę, że poczuje się zaproszony ;) ciepełka :), bo mróz się się sroży.
Bea.2u Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 "nie toń w domysłach zapytaj o imię" - zaczęło się intrygująco, potem taka rzewność rymowana. nie mam zdania. Pozdrawiam :) /b
krzysztof marek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 "na bieli wszystko wydaje się czyste" powtórzę się Babo za "W", że pięknie i prawdziwie. zmysłowo i odpowiedzialnie. przy czym dopełniony jestem Twoją odpowiedzią na mój komentarz na "W". pięknie piszesz, dziękuję Babo! pozdrawiam bardzo serdecznie :)))
Magda_Tara Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 byłam jestem będę :* :D zabrałam już sobie tam buziak
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiedziałam, dzięki za czytanie i zdanie o badylku! Pozdrawiam serdecznie - baba
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, też tęsknię do ciepełka. Ale jest dobrze, bo jesteśmy! Najlepszego - również - baba
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, panie Kubo o tym samym w jednej chwili:))) najlepszego również dla pana:)) O, to już drugi mężczyzna zna się na badylkach (doniczkowych)? Pozdrawiam! :-)))
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, panie Kubo o tym samym w jednej chwili:))) najlepszego również dla pana:)) Podejrzewam, że to czarodziejskie sztuczki autorki :) Pewnie, że tak! Podobno: czarować "każdy może, jeden lepiej a drugi gorzej". Abyśmy!
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podejrzewam, że to czarodziejskie sztuczki autorki :) może jakie voodoo, tarot, bądź inny diabeł - na wieczór nasmaruję się czosnkiem coby inszy wampir nie przylazł po mnie;)) Babo ale harce se tu urządzamy u ciebie z Kubą (może tyś Rozzpruwacz?)pogoń nas za trzecią górę;)) pozdrawiam was oboje i chowam się w lampie u Alladyna;) pstryk i mnie nie ma Lubię gości, jeśli już: to nie "za górę", ale wiosną na Łysą Górę, będziemy mieć tam coroczny zjazd, co ja gadam; ZLOT! Lampa też się przyda (dżin)! Czary - mary - okulary! heej!
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, zmrozi nieco (peelka taki ma zamiar);"gdybyś przypadkiem był w okolicy" może ostudzić zapędy, ale daje jakąś szansę. Bardzo mi się podoba obietnica, dziewczyna mówi do chłopca: może ci kiedyś coś obiecam! Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak kocha, to zajrzy! Albo i nie! Właśnie, mrozik jak trzeba - idzie! Dziękuję, serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, nie lubisz smutasów i czułostkowości! Może to tylko moja nieudolność w poruszeniu się w tym temacie! Przy okazji poczytałam Twoje wiersze: próbujesz przeważnie coś nowego, inaczej, to jest w porządku - podoba mi się. Chętnie wysłuchuję Twoich rad (np."smutek" na "banał"- było strzałem w dziesiątkę. Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś bardzo dla mnie miły i łaskawy dla wiersza. Dzięki! Również bardzo serdecznie - baba
Rekomendowane odpowiedzi