cyklop Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 ależ nie jesteś spóźniona :)) to dzisiaj :)) dziękuję krystynotereso :)
bestia be Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Bardzo ciekawa gra liter podoba się gratulacje i pozdr be
cyklop Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 to bestia or not to be - wybieram bestię i prześlicznie dziękuję :))
Baba_Izba Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja dopiero zaczęłam obchodzić urodziny od setnego roku życia. Może to jest i sposób na dobre samopoczucie; zawsze powiedzieć sobie: do setki jeszcze mi daleko! Heej - baba
Varga Bozena Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin! Nie zapomniałam!! Byłam. Czytałam. Fakt- nie skomentowałam. :-(( Mój humor wraz z błyskotliwoscia szybuja gdzies po swiecie- mam nadzieje , ze niedługo powróca!
cyklop Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dziękuję za życzenia Boże, no ;)) To be jest ważne, comments to tylko słówk(ilk)a...
Waldemar Talar Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Gratuluje tych piątek i wiersza dla siebie - ładny prezent ... i taki szczery . pozd.serdecznie
Don_Kebabbo Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Za pierwszym razem się nie przyjęło, za drugim się uśmiechnąłem. Pozdrawiam. PS. dobrze że jest ś ;)
nachmanka. Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 geniusz, łamigłówka godna Poirot'a, czy Holmes'a. do poczytania! :)
cyklop Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, szczerze mówiąc szerość to jego jedyny plusik :)))
cyklop Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziwiam... Czytałeś go 2 razY ?! Przyznaję Ci Don Medal za poświęcenie oraz za poswięcenie tym PS-em :))
cyklop Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym raczej powiedział: bełkot pijanego solenizanta... (ale wolę Twoją opinię :)))
Rekomendowane odpowiedzi