-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez andreas · Opublikowano
Siła słowa palindromami Stach znad Popradu zachwycił Ewkę na gadu - gadu bardziej zbliżyć się z nim chciała ale którą częścią ciała bo bez znaczenie z przodka czy z zadu Pozdrowionka. -
Najważniejszy w sromotniku bezwstydnym jest jego kształt, chociaż wielkość również ma znaczenie... "Zapraszałem nieraz różne panie na grzybobranie. Powtórnie chciała iść na grzyby ta tylko, z którą zbierałem na niby." - Sztaudynger Pozdrowionka. -
Przez egzegeta · Opublikowano
@andreas Z przyjemnością przeczytałem. Dziękuję. W tym Elblągu same zbereźniki - Oo, przepraszam, oprócz mnie :) -
Przez egzegeta · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz Z przyjemnością przeczytałem, bardzo trafne ujęcie :) @Jacek_Suchowicz i @Sylwester_Lasota Zacnym, starym Wilkom orgowym serdeczne dzięki za serducha. -
Oczywiście, że nic się nie zmieni, bo światem rządzą nie politycy, ale banki i korporacje. I niepotrzebnie wystraszona Amerykanka Linda z Alaski uciekła do Polski... Ski service na nartach biegła Linda z Alaski by z Edkiem w Polsce jeść ser podlaski wraz z językiem połamała także deski biedna mała w zamian zyskała nazwisko na ski Pozdrowionka.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi