Aleks Kleks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 36 stokrotek tu wszędzie łąki nie ma gdzie chodzić więc chodziliśmy po łące a ona zaczęła zbierać kwiatki małe polne stokrotki było ich bez liku wyglądały na ledwo żywe nie chciałem być gorszy też zacząłem zrywać aż wkrótce powstał fajny bukiecik stanęliśmy przed sobą, ona i ja oboje z grubymi pękami które ledwo mieściły się w palcach cudowne, drobne istoty popatrzyła się na mnie rozbawiona - ty też lubisz to jeść ? spytała 12 kluczy potrzebowałem klucz do piwnicy poszedłem do Józka - Panie Józefie czy ma Pan klucz do piwnicy ? spytałem - mam 12 kluczy - odparł - może tam jest - mam próbować 12 kluczy ? burknąłem oburzony - mogę ci je dać - dodał - ale nie wiem czy tam jest, ja nie znalazłem 3 cytryny wziąłem 3 cytryny i zaniosłem do kasy - tylko 3 ? - spytała się drobna i ładna kasjerka, a ja na to zdziwiony - mało ? może zaraz karze mi się wrócić i dobrać, ale do ilu, na ile mnie stać, w tej chwili mój rozum objął tylko 3 cytryny i tych kilka więcej, o których mogę myśleć jakby już były ze mną, gdy wyjdę i poczekam na nią, a je włożę do kieszeni, po co mieć zajęte ręce gdy będę musiał iść niewiadomogdzie, mówić niewiadomoco i wiadomooczym - czy Pani nie lubi trójek ? - spytałem a ona zachichotała, mrużąc oczy, jakby wiedziała o czym myślę koniec języka zwilżył jej zażółcone wargi - lubię - odparła - ale tydzień temu brał Pan 6, prawda ? dobrze pamiętam
kasiaballou Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 scenki sytuacyjne z dość zabawnymi pointami i co dalej? jakoś nie bardzo, niestety. pozdrawiam kaśka.
H.Lecter Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Pierdoły... Pytania o skarpetki, dziurkacz biurowy i gumkę od majtek, byłyby równie fascynujące.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaciekawia, można dopracować. Pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda, efekt puenty wykorzystać lepiej :) Kleksiku pozdrawiam W
Aleks Kleks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przykro mi, że nie zaciekawił przepraszam za stracony czas pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm...myślę, że jestem mądrzejszy o ten komentarz co nie znaczy, że się z nim zgadzam
Aleks Kleks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popracuje się. Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda, efekt puenty wykorzystać lepiej :) Kleksiku pozdrawiam W Mam wilczy apetyt na dobrą puentę, tymczasem jedynym jej efektem jest brak efektu a to ci klops Pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 kLEKSIKU FAJNE TE "PIERDOŁY" UŚMIECHAM SIĘ :)))) pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrowienia od vicepierdoły :)
Rekomendowane odpowiedzi