Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bea, właściwie to nie widzę różnicy między współczenymi prozą i poezją. CCC. dla mnie definicja jest już tylko jedna: mała zamknięta forma. wszystko inne wynika z tego faktu :) pytanie "dlaczego nie prozą" uświadomiło mi, jak wielka jest przepaść między piszącymi i czytającymi. Zdawało mi się to pytanie wręcz retorycznym. nie marudzę Pozdrawiam :) /b Fajnie Bea, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam, w następnym to chyba guziki pourywam od spodni.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja i tak będzie :) Dzięki Wilcza. CCC.
LadyC Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Panie Rewiński, pan ma niesamowicie dobre oko i zwięzły a celny język Podoba się
Franka Zet Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najbardziej podoba mi się wpływ dotyku na przyleganie ubrania. A także jestem za szampanem choćby prozą. CCC
bona Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Co się będę rozpisywać, stawiam plusa :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo Lady. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najbardziej podoba mi się wpływ dotyku na przyleganie ubrania. A także jestem za szampanem choćby prozą. CCC Dzięki, dotykam, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bogusia. CCC.
BARBARA_JANAS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Przeczytałam sobie nie pisz dla szpanu panie rewiński ;) Jak zawsze krótko, prosto, na temat i trafia. Pozdrawiam. CCC
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak było w pierwszej weresji z tym szpanem/szampanem, ale szampan daje więcej skojarzeń. Dz.CCC.
bona Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ośmielę się zapytać. Co to znaczy dokładnie: CCC :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wysłałem Ci e-maila. CCC.
Matylda Górska Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Niekiedy trzeba oceniać opakowanie a nie czekoladki :) :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgoda. Ale zaraz później.....
Goliard Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam, w następnym to chyba guziki pourywam od spodni. wtedy może to już nie wyglądać tak dobrze :) pozdrawiam
Matylda Górska Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgoda. Ale zaraz później..... PÓŹNIEJ???? Bardzo ciekawa jestem, co później Poeta proponuje .... :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam, w następnym to chyba guziki pourywam od spodni. wtedy może to już nie wyglądać tak dobrze :) pozdrawiam Ano tak, ale tam....Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi