Wzniosły_Krowodymacz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Stado czarnuchów biega po lesie nie boją się nikogo "kto się ośmielił zakutasić naszego sprzymierzeńca?!" -wykrzyknął jeden z czarnoskórych minotaur stoi, penis mu stoi murzynem macha jak marionetką (w sensie że go dupczy) czterech z plemienia krzyczą do jelenia "o ty kurwa! zabiję cię wiosłem!" niespecjalnie przejęta bestia murzynem sie zadowala (posuwa go) "o ty kurwa! doigrasz się flondro!" -krzyknął murzyn o przydomku "Prącie" Prącie słynął z tego, że wydupczył nie jednego w tym przypadku też był bystry wyjął z majtek penis nieczysty ku przestrodze moi mili żebyście się nie myli kutas brudny w dupie ogra zgładzi każde straszydło z minotaurem też tak było fiut w odbycie- i sie skończyło.
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest świetne, z resztą się nie postarałeś...
Wilcza Jagoda Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 pOEZJA TO NIE MIEJSCE NA HIPHOPOWE ŚWIŃSTWA, JESTEM OBURZONA TAKĄ DEPRYWACJĄ POEZJI nawet nie pozdrawiam krowdymacza
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 A, wywalą cię znowu o to chodzi? :D
Baba_Izba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nawet nie komentuję tego tekstu, przeczytałami, żałuję straconego czasu, bo to zwykła prowokacja - baba
Waldemar Talar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również - czekam na reakcje administratora .
dzie_wuszka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawi mnie taka rzecz Pani pisze - ząłuję swojego czasu, bo to prowokacja nie sądzi Pani, że tak ujęta rzecz mówi o tym, że woli pani nudne bezpieczne rzeczy, które nie zmuszają do zajęcia stanowiska, do przyjrzenia się swoim granicom, do poszukania w sobie, na ile można? jesli Pani żałuje 'straconego czasu' na jakikolwiek wiersz, to ja się zastanawiam, co pani robi śród 'słowa'
Rekomendowane odpowiedzi