teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 przynosisz blask ponętną lawiną obudzony sen szepce sekrety do świtu popieść kamyk zielony przed odjazdem zostanie dreszcz pod numerem zastrzeżonym
łysy taytanczyk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tereso, bardzo smutny, prawdziwy, nie przesadzony wiersz. Twoje klimaty są urzekające. Zdrówka!
Wilcza Jagoda Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śpiewnie się czyta
gabriel p. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 a może końcówkę tak:pod numerem zastrzeżonym jakoś chyba wymowniej. zmiana akcentu na ten sekret. jak zawsze u Ciebie klimacik dodaje słowom blasku :-) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Smutny wiersz jednak ta jego krótka forma dodaje mu blasku w sensie jak mawiają ,, krótko, ale na temat" Przypomina coś z piosenki Rodowicz, tylko ona przedstawia optymizm w przeciwieństwie do Twojego Krysiu przekazu. Ciekawie to skomponowałaś podoba się szacuneczek be
Anna_Para Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tęsknota!!! Z zielonym kamykiem w ręku łatwiej się zasypia, Krysiu? Mów do niego tym dreszczem! Jeszcze i jeszcze. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Krysiu jak Ty tęsknisz strasznie:( już będzie dobrze, wytrzymasz, dasz radę peelko:)) pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 mam taki kamyk zawsze przy sobie gładziutki dostany na giełdzie kamieni ważny pomaga na tęsknotę :* tęsknisz - czujesz to dobrze :*
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Łysy :))) Twój komentarz jest pocieszeniem i to jakim!!! Wchodzisz w klimat, czujesz i rozumiesz. Czyż autor może oczekiwać więcej? Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śpiewnie się czyta Tym bardziej miło Wilcza! Prawie słyszę Twoje śpiewanie :)))) Dziękuję. Serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu! Od razu poprawiłam...dzięki serdeczne. Fajnie Cię widzieć w "blasku" mojego "klimaciku" :)))))) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli przemawia i przypomina a do tego "ciekawie", to bardzo się cieszę :))) "Krótko, ale na temat"...każdy ma okazję wczuć się ...po swojemu. Ważne, że się podoba. Dziękuję. :))))) Ciepło i serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm...czy łatwiej? Co Ci będę gadać? Spróbuj! A to mówienie...po prostu odgadłaś! Ukryłam je w niedomówieniu :))). Czujesz jak ja i nadajesz na tej samej częstotliwości :))) Dziękuję Para/Anna. :))))))))))))))) Cmoook! Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skąd wiesz, że ona aż tak? Jesteś bradzo wrażliwym facetem :)))) W jej imieniu dziękuję za to dodanie otuchy. Ona musi wytrzymać!!! :))))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taruniu, więc rozumiesz? Dziękuję. ------------ mam taki kamyk na dnie ukryty co lśni zielenią a gdy ty daleko on tęskni czasem łzą zagubioną czekając razem w sierocym domu na powrót radości ------------- To dla Cię Madziuś :)))))) Serdeczności - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooooooo, tak! JA TO MIAŁAM NAPISAĆ !!!!!!!!!!! JA :((((((((( sie szykowałam do takiego wierszyka! wyjęłaś mi z mózgu, czy co? a może ja to Ty? buuuuuuuuuu i co ja tera napiszę???????? łomatko! dziękuję, Krysiu :*
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooooooo, tak! JA TO MIAŁAM NAPISAĆ !!!!!!!!!!! JA :((((((((( sie szykowałam do takiego wierszyka! wyjęłaś mi z mózgu, czy co? a może ja to Ty? buuuuuuuuuu i co ja tera napiszę???????? łomatko! dziękuję, Krysiu :* no coś Ty, mała... "nie rycz" :))) na tej samej fali pisz po swojemu... rozróżnią nas fani bez obawy oni obeznani na wizji i fonii kryptonimy Taro/Magdy et teres z cyferkami vel Christin to jednak dwie osoby :))) Buziaki Madziu!!!! Krysia
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu :* wiem! coś wymyślę o bursztynku! o! mam zresztą w przepastnych archiwach orga! buziak :* dziękuję
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 ładnie dla tych oddalonych J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judytko w imieniu "oddalonych" :) cieplutko i serdecznie - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi