Marcin B Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 oplotłem kark siecią satynowych ukąszeń opowiadań gdzie słońce wykluwa się z kruchych piąstek a uśmiechnięci staruszkowie wypełniają ulice muzyką potem śniły nam się cyprysy powietrze pachniało jak słona woda i wiersze miłosne o mężczyznach nazajutrz w jej dłoniach kawałek kredy narysuj noce niemych mew prosiła tuląc walizkę
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ciepła, czuła refleksja. Impresja tajemnicza...cóż, tak się pisze o miłości. Zgadłam? Podoba mi się ta sieć niedopowiedzeń. Chciałoby się uciec, tylko dokąd? Pozdrawiam cieplutko, Para
Marcin B Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja prawie zawsze piszę o miłości :) Cieszę się, że się podoba. Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 hmm...odeszła? szkoda...było tak ciepło i romantycznie, ale...Twoje wiersze przyciągają klimatem malowanym sercem i subtelną muzyką, lubię "odsłuchiwać, kołysać się i nucić" na tych samych falach :))) ładnie Marcinie serdecznie pozdrawiam - Krysia
Marcin B Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dzięki, to bardzo miłe słowa dla mnie jako autora, że udało mi się stworzyć coś z klimatem. Pozdrawiam :)
Piotr_Płoszaj Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Wiersz z kategorii uczuciowych, ciekawie ujęta wrażliwość słów. Czytałem, rozczuliłem i zaglądam ;) Nie rozumiem tego fragmentu: potem śniły nam się cyprysy powietrze pachniało jak słona woda i wiersze miłosne o mężczyznach
Baba_Izba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Przeczytałam z zainteresowaniem, wiersz pełen niedomówień, subtelnych doznań, podoba się! Pozdrawiam - baba
Marcin B Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ten fragment można sobie interpretować po prostu jako sen o ciepłych krajach, te wiersze miłosne o mężczyznach odniosłem do pewnego bardzo lubianego przeze mnie hiszpańskiego poety, który miał skłonność do facetów :)
Marcin B Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to miło mi bardzo :P Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... odbiór pozytywny. Pozdrawiam... :)
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 ale Ci uśmiechnięci staruszkowie to mają zęby? bo to chyba nie w Polsce,aż tak; z wyczuciem, J. serdecznie,
Piotr_Płoszaj Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ten fragment można sobie interpretować po prostu jako sen o ciepłych krajach, te wiersze miłosne o mężczyznach odniosłem do pewnego bardzo lubianego przeze mnie hiszpańskiego poety, który miał skłonność do facetów :) Marcinie, tak właśnie się zastanawiałem, bo albo w wierszu wypowiada się kilka osób mężczyzna i kobieta, albo tekst porusza trochę intrygującą sprawę miłości homo-niewiadomo. Hmm, hmm... Kurczę, aż nie wiem co mam jeszcze dodać tak od siebie, pozdrawiam serdecznie ;)
Marcin B Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... odbiór pozytywny. Pozdrawiam... :) Dziękuję, cieszy mnie to :)
Marcin B Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekoniecznie w Polsce :) img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00024/BUENA-VISTA_540_24440a.jpg Pozdrawiam :)
Marcin B Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ten fragment można sobie interpretować po prostu jako sen o ciepłych krajach, te wiersze miłosne o mężczyznach odniosłem do pewnego bardzo lubianego przeze mnie hiszpańskiego poety, który miał skłonność do facetów :) Marcinie, tak właśnie się zastanawiałem, bo albo w wierszu wypowiada się kilka osób mężczyzna i kobieta, albo tekst porusza trochę intrygującą sprawę miłości homo-niewiadomo. Hmm, hmm... Kurczę, aż nie wiem co mam jeszcze dodać tak od siebie, pozdrawiam serdecznie ;) Nie porusza, po prostu lubię wiersze Lorki :) Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekoniecznie w Polsce :) img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00024/BUENA-VISTA_540_24440a.jpg Pozdrawiam :) a...to przyjechali do nas pośpiewać? a no to fajnie z ich strony(; J.
Marcin B Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekoniecznie w Polsce :) img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00024/BUENA-VISTA_540_24440a.jpg Pozdrawiam :) a...to przyjechali do nas pośpiewać? a no to fajnie z ich strony(; J. No fajnie by było, bo jestem fanem :D Póki co to tylko marzenie... :)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a...to przyjechali do nas pośpiewać? a no to fajnie z ich strony(; J. No fajnie by było, bo jestem fanem :D Póki co to tylko marzenie... :) a kto to ? ja nie wiedzieć (: uu..
Marcin B Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak to? :P www.youtube.com/watch?v=6rRJP8rVg-4&feature=related Cudowna muzyka, która zawsze budzi we mnie chęć wyjechania choć na chwilę z tego smutnego kraju ;) I jeszcze to! www.youtube.com/watch?v=YFiQnWPUuAY Rozpływam się przy tym drugim :)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 piękne skrzypce jak woń rozpływają ucho natchnienie bożych darów dźwięcznie spoczywa na ręce i serce(...) J.
Rekomendowane odpowiedzi