radik1 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 wyrastają z betonowych chodników zjawy odrealnionego świata łachmany przesiąknięte moczem przyglądam się im czasami zdumiony realnością istnienia wczorajsi chłoporobotnicy wytwarzacze dóbr niepotrzebnych marzyciele przebrzmiałych sloganów i tylko jedno ciśnie mi się na usta "miałeś chamie złoty róg"
Joanna_Janina Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 ????? Nie najlepiej wyszedł ten wiersz (moim zdaniem). Jak sądzę chciałeś napisać o bezdomnych, ale jak dla mnie coś tu nie pasuje. Nie poddawaj się i pisz dalej a będzie lepiej. Pozdrawiam Janina
Pan_Biały Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 w puencie zepsułeś wszystko a było by całkiem całkiem pozdrawiam r
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 ,,Wesele" cięzko mi się ustosunkować, ale ani nie jestem za ani przeciw, gdyż nie mam takich uprawnień, bo może jednak, to wiersz dla UJ serdecznie be
Magda_Tara Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 coś z tą puentą tak od pieca może popraw, bo wiersz nieźle buduje klimat :))
Rekomendowane odpowiedzi