Wilcza Jagoda Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 PIĘKNO rodzą uczucia w twoje ręce oddam smutek jesteś w stanie go odmienić przyjąć jak dobrą monetę krople od twarzy odzielić na nowo pragnę odzyskać w oczach diabliki wygasłe szczęście światu przekażę jak garść monet z pomysłem na kupno pamiątki z wczasów kompletu praktycznych kluczy co raj na ziemi otworzą by strach się po niej nie włóczył ze strachem odejdą w nieznane smutki i troski obrzydłe w ich miejsce radość powstanie prawdziwa jak chleb z powidłem gdy zło nie znajdzie pożywki maki zakwitną w ogrodach zatrzymasz je w swoich w dłoniach szepniesz- miłości nastała moda tyle cudów dookoła głupotą ich nie zniwecz wnoszę wiarę w człowieka dlatego piszę ten wiersz
bestia be Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 ciekawy wiersz wiara w człowieka i zło które zawsze zazwyczaj przewyższa dobro, lecz u Ciebie jest na odwrót mam jednak jedno ale do wersu ,,to miłość rozkwitnie wszędzie"- to miłość wszędzie rozkwitnie aha i ostatnia strofa jakoś dziwnie brzmi może- do trudu płodzonych wierszy serdecznie WALECZNA be
Wilcza Jagoda Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, cały wiersz dziwnie brzmi, bo to pierwszy z rymami, więc spłodzony z trudem, hihi mów, mów notuję, zakonotuję :P
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 tylko dlaczego diabliki w oczach? przeczytałam, J. serdecznie
bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Waleczna jak kobieta ma diabliki, to znaczy że ma to coś jednak TY określasz inaczej a szkoda, gdyż lepsze zapewne są te niegrzeczne kobiety niż przysłowiowe cnotki:):):):) buzka serdecznie i cieplutko be
Rekomendowane odpowiedzi