Aneta Raczek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zwracam się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli... Muszę napisać prace roczną interpretującą wiersz Jacka Kaczmarskiego p.t. "Źródło". Gdyby ktoś mógł mi napisać jego wizję na ten utwór byłabym dozgonnie wdzięczna. Pozdrawiam.
Marcin_Erlin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja mogę. Za tysiąc pięćset złotych i jako ja, a nie Ty. (Jestem człowiekiem dobrej woli. Mogłem zawołać dwa tysiące...)
Mr._Żubr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kocham takie tematy, kocham:)
HAYQ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))
ja_bolek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. móc to nie to samo co potrafić
Marcin_Erlin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. móc to nie to samo co potrafić Proszę się nie czepiać! Ja tu próbuję wyjść naprzeciwko kobiecie w potrzebie! Wyraźnie napisała..."Gdyby ktoś mógł ..." Słowa nie ma o ..."potrafił..." ...."Muszę napisać..." - czy to moja wina, że kobieta zdesperowana i w potrzebie? Nie pierwsza i nie ostatnia zresztą, a ja służę pomocą... Proszę nie kopać pode mną dołków! Z ceny nie zejdę...
Rekomendowane odpowiedzi