Koval_ZNowin Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 czasem czuję ciepło zaczyna się mrowieniem i kończy na palcach u stóp już nie mylę tego z drętwieniem nie potrzebuję ciągłego pieszczenia oddechem kiedy ktoś oddycha mnie też już koszula nie faluje i jestem monolitem mam to czasem tylko się rozklejam
kasiaballou Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo pogubiłeś ogonki przy e i jest nieczytelnie, albo czegoś nie rozumiem. "mam to gdzieś" można wyciąć i dać inny zapis pointy;czasem się rozklejam wtedy poszerzasz zonę, ale to takie tam odmojowe. pozdrawiam kaśka
Anna_Para Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dodam do Kasi, z którą się zgadzam, jeszcze jedno: "mnie" musi być i tyle! Formę "mi" stosujemy w środku zdania. Jeśli zaimek rozpoczyna zdanie, stosuje się jego pełniejszą wersję, zatem: "koszula mi nie faluje", albo: "mnie ...koszula nie faluje". Pozdrawiam noworocznie, Para :)
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 bardzo piękny wrażliwy wiersz Kovalu, bardzo takich potrzeba ukazujących uczucia, człowieka, który nie jest kamieniem, J. serdecznie
krzysztof marek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 dobry motyw z "falującą koszulą" Koval-u :) i jako całość przemawia tak mocno uczuciowo :))) nie wiem ale chyba jest literówka w palcach (3 linijka). pozdrawiam serdecznie :)))
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 popoprawiałem trochę, dziękuję i pozdrawiam wszystkich
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 ciepło i świadczy o wrażliwości peela, ładnie :)) wszystkiego dobrego - Krysia
Agata_Lebek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten podoba mi się bardziej niż "Fajerwerki" ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi