teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 jeszcze moment a stare kuranty wybijając północ otworzą nowe widzisz szampan stygnie na gorący toast perlistych myśli te najskrytsze strzelą czerwienią w tle granatu już lawina ogni przyśpieszonym rytmem rozpala oczekiwanie
krzysztof marek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 no pięknie :))) jestem pod wrażeniem Krysiu wysmakowanym stopniowaniem pożądania... no pięknie po prostu!!! jejku... :) Pozdrawiam Ciepło i życzę Tobie Wesołej Zabawy i Wszelakiej Pomyślności w Nowy Roku :))))
Grażyna_Kudła Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 rozpala Krysiu Twój wiersz kochana Poetko życzę w Nowym Roku szczęścia dla Ciebie I uniesienia dla Twoich czytaczy pod Twoimi nowy... noworocznymi wierszami cmok na ten Nowy Rok :))) Grażyna
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wystrzeliłaś jak zawsze Droga Krysiu ,,,! ZATRZYMAŁAS CZYTELNIKA ,W ŚWIETNEJ POEZJI! SYLEWESTROWO ! Ania
Baba_Izba Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 "jeszcze moment a stare kuranty wybijając północ otworzą nowe" Tuż - przed, najserdeczniejsze życzenia, z całusami - Iza
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiu, Twoje wrażenie "jejku" jest dla mnie ogromną radością :))) dziękuję. Wzajemnie życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku :))))) Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "rozpala" tzn. działa, a więc tym większa moja radość :) Dziękuję. I Tobie Grażynko życzę, aby ten Nowy Rok obdarował Cię szczęściem i inspiracją weny. Buziaki noworoczne i nie tylko :))))) Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aniu! "Wystrzeliłam jak zawsze" :)))) taka już jestem...kocham życie "nad życie" :))) Jeśli zatrzymałam nawet w sylwestrową noc, to cieszę się i dziękuję :)))) Wszelkiego dobra w Nowym Roku!!! Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Izo! Jestem wzruszona, że w taki wieczór znalazłaś czas, żeby do mnie zajrzeć i że wybrałaś coś dla siebie. Dziękuję i z serca życzę, aby ten Nowy Rok przyniósł Tobie i Twoim bliskim obfitość szczęścia. Buziaki i uściski - Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Samych dobrych zdarzeń .w tym Roku ,,by ten czas łaskawy był ,,,pozdrawiam Noworocznie ......
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waneso i wzajemnie życzę w Nowym Roku wszystkiego, co najlepsze. :))))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
stokrotki w rosole Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 aż czuć ten puls. Bardzo noworocznie, pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Wzajemnie noworocznie i bardzo serdecznie :)) Krysia
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 fajnie Krysiu, najbardziej tytuł(:J. serdecznie
Magda_Tara Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 już po jabłkach ale pięknie, jak u Ciebie, Krysiu! buziak!
teresa943 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak...ma wiele znaczeń... dziękuję Judytko cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magda, jabłka są cały rok, więc fajnie, że wpadłaś :) dziękuję serdecznie i ciepło - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi