krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 smak uwodzi nawrót w przewadze wykąpie kontury w strumieniu zaprzeczeń nasyci kolory w szumie drżącej wyobraźni wyjdzie na ludzi (30 XII 2009)
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 piękny ten wiersz nie zinterpretuję go poczekam nie umiem za wcześnie piękny i już stoję i patrzę mam tak czasem rzadko :* :) wiesz
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 tak, należy wyjść z konturów nie trzymać się schematów robić swoje choć czasem przeciw stoją oni a wyjdzie się na ludzi innej drogi nie ma ciekawie u Ciebie i dobrze pozdrawiam raz jeszcze r
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 zgrabnie ujęty temat Krzysztofie na pewno ważny... ale dlaczego "to" kojarzy się z kobietą... czy naprawdę aż tak do nas przylgnęła etykieta wszystkiego co złe... chyba że to nowe spojrzenie na stare przysłowie: "kobieta jest jak wino..." a więc wtedy wino może być jak kobieta :) pozdrawiam jeszcze starorocznie Grażyna
krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Magda :))) hm. wiersz dokończę na "P". tak postanowiłem :)))
krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma innej drogi, racja Panie Biały. a dróg dostatek: proste, kręte, z górki, pod górkę, jakie się chce. dzięki za zajrzenie i komentarz. pozdrawiam bardzo serdecznie :)))
krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) masz intuicję, o kobiecie było tak bardziej jednoznacznie w pierwszym rysie, ale generalnie nie wokół niej się kręcić ma utwór. wyjaśnię, podobnie jak Magdzie, że dokończę go przy najbliższej okazji na "P". nie uważam, że kobiety mają etykietę złego. no nie. jest równość płci :) he he. a z winem to różnie jest :))) oooo.... wino.... pozdrawiam serdecznie również :))))
krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 ciekawie interpretujesz stokrotko. naprawdę :) "ile to trzeba zmysłów, aby zobaczyć w sobie człowieka. Jako część przyrody." właśnie!!! dziękuję :) pozdrawiam serdecznie i życzę Tobie wszystkiego dobrego w przełomie lat :))))
HAYQ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 nawrót w przewadze wykąpie kontury w strumieniu zaprzeczeń nasyci kolory w szumie drżącej wyobraźni. no niestety, moim zdaniem nie wyjdzie na ludzi, pomimo www. ;) Bez urazy, ale tym razem coś mi tu nie bangla. Pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem urazowiec :))) te "w w w" zaiste... pomyślę. dzięki serdeczne :) oj, i dobrego na nowy 2010 rok życzę :)))
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 na razie przeczytałam i też mi miga nadmiar "w" ;) poczekam, co z tym zrobisz i na pewno powrócę na P :)) tymczasem Marku SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! Krysia
krzysztof marek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 dzięki za przeczytanie Krysiu (już nie miga, he he) :) Tobie również życzę Wspaniałego Nowego Roku 2010!!! Pozdrawiam Serdecznie :)))
HAYQ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem urazowiec :))) te "w w w" zaiste... pomyślę. dzięki serdeczne :) oj, i dobrego na nowy 2010 rok życzę :))) Wzajemnie - bardzo dobrego :)
Anna_Para Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pomarańcze, brzoskwinie, ananasy - dla Ciebie, Krzysiu! Podoba mi się! Jestem pewna, że lubisz te owoce i te kolory! Jasne, że wyjdzie na ludzi! Pozdrowienia i wszystkiego! Para:)
krzysztof marek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Aniu, ale do pudła... z owoców to dla mnie tylko Nescacafe :))) Dzięki za "podoba mi się"... jeszcze przetwarzam deko... Re-Pozdrowienia i Ciepłych Pomyślności w Nowym Roku!!!!:))))
Baba_Izba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miło mi się czytało, przy kawce póżnowieczornej. Pozdrawiam serdecznie - baba
krzysztof marek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie dziękuję Babo za przeczytanie miłe! pozdrawiam bardzo serdecznie :)))
Rekomendowane odpowiedzi