Oxyvia Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już mi lepiej ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Bardzo się cieszę. Jednak po to są wesołe święta, żeby się weselić - mimo wszystko. :-)))))
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Beatko. I Tobie również niech ten Nowy Rok sypnie szczodrze tym, co najlepsze. Mam nadzieję, że będę pisać tak jak lubisz, bo ...inaczej nie umiem :)))) serdecznie zapraszam i pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już mi lepiej ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Bardzo się cieszę. Jednak po to są wesołe święta, żeby się weselić - mimo wszystko. :-))))) Oxy, jestem wdzięczna, że pocieszyłaś smutnego Sylwestra :)))) Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku! Krysia
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu! Miło Cię gościć :)) Cieszę się, że wiersz się podoba. Szczęśliwego Nowego 2010! Krysia
Antoni Slawbicki Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 lubię jak krótko, coś jest i ok. a nie jak czasami ble ble ble (X10), i nic z tego nie wynika
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, że jest ok :) dziękuję pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego 2010- Krysia
Magda_Tara Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 dla Arka wytchnienie dla mnie pewność, że nie zawiedziesz :* najlepszego Nowego, Krysiu :D
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judytko, że pamiętasz i znów jesteś :) pozdrawiam ciepło - Krysia wzajemnie Krysiu, niech się dobro rozszerza i ciepło(:
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judytko, że pamiętasz i znów jesteś :) pozdrawiam ciepło - Krysia wzajemnie Krysiu, niech się dobro rozszerza i ciepło(:
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 ładnie w świątecznym talerzu tkwi serca okruszek rozlanej czułości naparstek corocznie w świat kolęd tak bardzo chcę uciec dawkuję ze wspomnień lekarstwa pozdrawiam Jacek
zdrojek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Znowu teresko jest nastrój i niejaka spontaniczność. Jestem pod wrażeniem tego, jak potrafisz zbudować utwór. Nie potrzebne są wybujałe sformułowania (przecież w prostocie tkwi siła). Wstawiasz proste, krótkie zdania, zrozumiałe, lecz magiczne. Połączone ze sobą dają jakąś nieokreśloną radość czytania. Ja po prostu czytając Twoje wiersz odpływam z tego świata. Co do świąt - cóż. Samotnego kolędowania bynajmniej nikt nie zakłóci złą melodią. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję Jacku i serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj! Bardzo mnie wzruszyłeś swoim komentarzem :) "Czytając... odpływasz z tego świata"...Czyż może być większy powód do radości dla autora? Warto pisać sercem, choćby dla jednego takiego jak Ty, Czytelnika. Bardzo dziękuję :)))) Serdecznie i ciepło pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi