Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 wnętrze porusza się aby jej szukać gdzie język zapłatą chwalebną jaka nasza jest pisaniem wola jeśli bez znaków odczytów Boskiego Autora człowiek czyta zapisuje słowa grzęzną istotowo je przyjmuje rozważając palec po kroku dopełniają się raz w roku czasem częściej jeśli wola jest człowiecza nasza rola w tym autora stania się odtwórcą nieprzemijającego jak *u świętego Mateusza i anioła w tym błądzenie chyli nosa jaki sens jest poznania własnego kosa chciała kreślnąć rys prawdziwy który lepiej przemilczany przez wielu autorów dziś zapominany obraz bywa zniekształcany rządzi pycha i swawola niech się dzieje wola Twoja *Merisi
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 jeden z Twoich które najprościej się czyta i nie ciężko jeśli chodzi o płynność formy z treścią / być może że z inspiracji powstały to i zgrabnie napisany / uszanowanie t /
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie Tomku, może zaczyna mi się coś rozjaśniać w przekazie, apropo wierszy(: chociaż wciąż pozostawiają wiele -do życzenia cieszę się, że wpadłeś(telepatia chyba) choć na chwilę poczytać to i owo, J. serdecznie i z uszanowaniem a jakże(:
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Judytko to kroczku-roczku bym zlikwidowała:) pomysl...jakos tak mi nie pasi, ale Twoj wiersz:)poza tym ok:)pozdrówki
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomysł- nie ? mój wiersz? nie bardzo rozumiem Bernadetto-dlaczego nie pasi? jeśli mogłabyś wyjaśnić bardziej to byłoby jaśniej mnie, (kroczku-roczku- pomyślę) J.(: dziękuję za wizytę serdecznie to taki rys
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coraz fajniej u ciebie...Wieloznaczności dopełniają zadziorny rym... Pozdrawiam ciepło. Pięknego Roku Nowego życzę. :))
Judyt Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm..poprawia się Basiu? (: to dobrze, jak coś nie pasi- mówić szczerze, bo coś jeszcze bym pozmieniała, wzajemnie Szczęśliwego i Pięknego Nowego życzę i dziękuję J. serdecznie warsztat pomocny być(; dziękuję za obecność i ślad pozostawiony za zatrzymanie się Twoje
aluna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Judytko Droga zawsze u Ciebie inspiruje,pobudza czytelnika....! Wszystkiego co naj ....w Nowym Roku! Ania
Judyt Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu Droga dziękuję przeogromnie za Twą obecność, wzajemnie życzę dobrego samego, dobrze Cię'widzieć' jeśli inspiruje to jeszcze raz bardzo dziękuję, J.(:serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi