HAYQ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Myślę, że gdyby ten tekst zaśpiewała Ordonka... ho ho byłby kolejny niezły przebój :)
Anna_Para Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzięki za umiejscowienie w epoce;))) Cieplutko, Para
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 kiedy się kocha mocno smakuje brzoskwiniowy świat i pies z kulawą nogą tańczy puls chce wylać potopem kiedy się tęskni mocno czarna noc księżyce niańczy poezja karmi trąd słowem co kiedyś było ciałem / to taka propozycja żebyś poszerzyła wyobraźnię i uszczupliła niepotrzebne rozgadanie / uszanowanie t /
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anka:)wiersze o miłosci ryzykowne sa uwierz;)unikaj teknoty, złota, słońca.Jak juz brzoskwinia, to nie dawaj raczej w sasiedztwie pomaranczy;)-co za duzo....;)na średniówke uwazaj iraczej nie koncz jej na jednosylabowym wyrazie...ale jak na próbe rymowana , to można powiedziec ze nie najgorzej:):)pozdrowki
Anna_Para Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tomaszu: Dzięki za propozycję. Szczerze? Twoja mi się nie podoba, podobnie jak moja Tobie, zatem...remis w bilansie szczerych ocen! Zupełnie niezłośliwie wyrażam po prostu opinię. Pozdrawiam, uszanowanie wzajemne. Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 kiedy się kocha ,,, i jeszcze wiersz o tym napisze ,,to oby trwało to kochanie wieki całe ,,,pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 A wiersz, Wanesko??? Powiedz, że ładny! :) Nie, nie kłam! Nieważne. Pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi